Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo kmet Luka po preobrazbi telesa postal najlepši Slovenec?

7. 2. 2020; 07.45
Avtor: V.M.
mister-slovenije-2020

Luka na lepotnem tekmovanju Mister Slovenije 2020. foto: Luka Brataševec

V polfinale za najlepšega Slovenca se je uvrstil tudi Luka Lampret, finalist šova Kmetija. Luka ima vse, kar mister potrebuje: 'Le mišice še pridobim, pa bom ta pravi!'

Leto je na okoli in v Kranjski Gori se je znova odvil predizbor lepotnega tekmovanja Mister Slovenije. Medtem ko se je lansko leto za naziv potegoval zmagovalec Kmetije Jan Klobasa, je letos svojo srečo preizkusil še finalist Luka Lampret.

»Za tekmovanje Mister Slovenije mi je povedal Jan Klobasa. Ko me je pogledal, je rekel, 'ti si ta pravi za mistra',« nam pove Luka in med smehom pojasni, da je po razmisleku sklenil, da se res preizkusi v novem izzivu.

Luka na lepotnem tekmovanju Mister Slovenije 2020. foto: Luka Brataševec

»Velik sem dovolj, zgledam tudi kolikor toliko in tudi karakterno mislim, da ustrezam pogojem. Edino malo mišic še pridobim, pa bom ta pravi,« se hahlja simpatični Luka.

In kakšni so njegovi prvi vtisi? »Začetek je bil zelo zanimiv. Poučili so nas namreč, kakšen pomen ima pravzaprav Mister Slovenije. Izvedel sem, da ni dovolj samo videz in mišice, ampak veliko več. Tudi zaradi tega, ker Mister Slovenije predstavljal našo državo na svetovnem tekmovanju.«

Luka Lampret foto: Osebni arhiv

Luka torej uživa v novi izkušnji in se sramežljivo spogleduje z mislijo, da bi se tudi v bodoče usmeril na pot, ki je tako sveža in drugačna od vsega, kar je počel do sedaj. Luka, kakšni so tvoji občutki, naj stiskamo pesti za zmago? »To je zame nekaj čisto novega, zato ne bi rad govoril glede možnosti za zmago, ker mislim, da imamo vsi enake možnosti. Se pa veselim vsakega trenutka. Upam pa, da tudi če ne zmagam, da se mi bodo odprle nove poti v tej smeri,« je skromen Luka, ki se je po šovu Kmetija vrnil za točilni pult, kjer s svojo vedrino zagotovo nasmeji veliko gostov.

Luka Lampret

Luka Lampret foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Andrea Massi: Tina je vedno bolj naporna
Svet slavnih
Andrea Massi: Tina je vedno bolj naporna
naslednji članek
Sanjski moški: Mihaelo je našla ljubezen!
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Mihaelo je našla ljubezen!