Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Balabanič: 'Spoštujem vse vere'

7. 2. 2020; 05.00
Avtor: V.M.
tanja

Tanja Balabanič foto: Osebni arhiv

Tekmovalka Kmetije Tanja Balabanič se te dni mudi v Bosni, kjer so jo ljudje navdušili z gostoljubnostjo in prijazno naravo. Tudi hidžab si je nadela, čeprav ga v resničnem življenju ne bi nosila. 'Nikoli pa ne reci nikoli, kaj pa če se zaljubim v muslimana,' se smeji Tanja.

Tanja Balabanič je službeno odpotovala v Bosno, a ker je tam doma tudi njen polbrat, lahko nekaj časa nameni tudi družinskim vezem in odkrivanju dežele. »Vsak dan po 18. uri imam čas za raziskovanje. Bosna mi je noro všeč, ljudje so zelo gostoljubni, prijazni, odprti in srčni. Že naključne malenkosti dajo človeku za misliti, odnosi so precej drugačni, kot pri nas,« razloži svoje vtise Tanja, ki jo zlasti veselijo večerna druženja pri bratu, kjer poskrbijo tudi za to, da si ogleda vse tisto, kar jo privlači in zanima.

Radovedna kot je, si je nadela tudi hidžab, do katerega nima nobenih predsodkov, čeprav ga sama ne bi nosila. »Mama je bila pravoslavka, oče je Hrvat, polbrata imam muslimana, torej mešanica vseh smo v naši družini (smeh). Vse ljubim, vse vere spoštujem. Sama sem sicer ateistka, nisem niti krščena, ampak spoštujem vsakega, ki je človek s srcem, iz kje pa prihaja, pa mi je pa čist vseeno ...«

Tanja Balabanič

Tanja Balabanič foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Tako se zabava Tanja Žagar
Svet slavnih
Tako se zabava Tanja Žagar
naslednji članek
Bo deklica ali deček?
Zdravje
Bo deklica ali deček?
#nasazenazenska
nasazenazenska