Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bojan Emeršič: Razkril sem, o čem razmišljamo med seksom

13. 2. 2020; 12.00
Avtor: K.M.
Erotika (3)

Bojan Emeršič foto: M24

Da erotika ni le seks, ampak je življenje, hrana, zavreta strast v vsakdanjiku, uživanje zvoka ob čin-činu, dlan v dlani in pogled nekoga postrani … ter mnogo, mnogo več, so se prepričali številni znani obrazi.

Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef, mož in oče, igralec Bojan Emeršič, ki dobro ve, za kaj v življenju gre - je postregel s svojim receptom za smeh! V Špas teatru je premierno odigral pikantno monokomedijo Erotika po Emeršiču, ki je nasmejala gledalce, med njimi - kot smo na premierah Špast teatra že vajeni - tudi veliko znanih obrazov.

Bojan Emeršič foto: M24

Priljubljeni in vedno zabavni igralec Bojan Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami, je gledalcem Špas teatra na premieri monokomedije Erotika po Emeršiču delil vse svoje znanje in z njimi zakuhal najmočnejši afrodizijak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo. "Odziv publike je bil enkraten in mi je bilo v užitek skoraj uro in pol z njimi govoriti o zadevah, ki jih v odnosu velikokrat zamolčimo, od tega, kdo se oblači za koga in zakaj smo moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu. Razkril sem, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre. Ni lahko držati gledalce toliko časa v napetosti, ampak sem zelo zadovoljen z odzivom in se veselim novih odzivov, ki me čakajo na ponovitvah," je takoj po koncu predstave povedal Bojan, ki je monokomedijo ustvaril s soavtorjem in režiserjem Juretom Karasom, ki je eden najbolj zaposlenih gledaliških avtorjev ta hip.

Nad novo predstavo Špas teatra je navdušena tudi producentka in direktorica mengeškega gledališča Urša Alič. "Z Bojanom sva prvič sodelovala pred leti v predstavi Zmago Batina, kjer je bil priljubljeni mesar iz televizijske oddaje in vesela sem, da sva tokrat spet združila moči. Na premieri smo dobili potrditev, da so gledalci dobili servirano odlično komedijo, v kateri igra in kuha eden in edini Bojan Emeršič, ki iskreno in zabavno spregovori o erotiki in moško-ženskih odnosih," je na premieri povedala zadovoljna špasna direktorica Urša Alič.

Viktorija Bencik Emeršič in Bojan Emeršič foto: M24

Da erotika ni le seks, ampak je življenje, hrana, zavreta strast v vsakdanjiku, uživanje zvoka ob čin-činu, dlan v dlani in pogled nekoga postrani … ter mnogo, mnogo več, so se prepričali tudi številni znani obrazi. Na premieri so uživali Denis Avdić, Petra Kerčmar, Gregor Baković, Tina Gorenjak, Gašper Rifelj, Jan Bučar, Špela Grošelj, Gorka Berden, Rado Mulej, Nataša Pirc Musar, Jože Potrebuješ in mnogi drugi. 

prejšnji članek
Letos kroži veliko število različnih virusov gripe
Zdravje
Letos kroži veliko število različnih virusov gripe
naslednji članek
Pri Buraku žalujejo, rak vzel ljubo življenje
Svet slavnih
Pri Buraku žalujejo, rak vzel ljubo življenje