venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

2_nuša rojs Svet24.si

Fatalna Nuša Rojs zaradi prirojene skolioze ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

fotka_pivka Njena.si

Najboljši okusi se začnejo z najboljšo izbiro ...

Telemach predstavil prihodnost neskončnih možnosti
| Oglasno sporočilo

Telemach predstavil prihodnost neskončnih možnosti

Nastopajoči (BQL, Maraaya, Alya, Nika Zorjan), dobitnica nagrade, predsednik poslovodstva družbe Telemach Adrian Ježina in voditelja Peter Poles ter Vid Valič., Sandi Fišer in Grega Valančič

Telemach je na ekskluzivnem dogodku dokazal, da bo prihodnost resnično dobra, hitra in polna neskončnih možnosti.

Povabljeni gostje, znani obrazi in predstavniki sedme sile so bili danes priča čisto pravemu skoku v prihodnost, saj se je Kongresni trg za eno popoldne spremenil v prizorišče prihodnosti. Podjetje Telemach je na posebnem dogodku premierno predstavilo svojo prihodnost neskončnih vsebin in to kar na dveh različnih lokacijah - naenkrat. Voditelj Vid Valič na Kongresnem trgu in voditelj Peter Poles pred ljubljanskim Kolosejem. Skupaj sta postregla z nepozabnim doživetjem, polnim odlične glasbe in številnih presenečenj, ki jih ponuja Telemach s svojo najboljšo uporabniško izkušnjo med telekomunikacijskimi operaterji v Sloveniji, vse pod hashtagom #telemachitrost.

Telemach je na ekskluzivnem dogodku dokazal, da bo prihodnost resnično dobra, hitra in polna neskončnih možnosti.

Foto: Sandi Fišer in Grega Valančič - Zabavna voditelja Vid Valič in Peter Poles sta dogodek vodila vsak na svoji lokaciji.

Foto: Sandi Fišer in Grega Valančič - Zabavna voditelja Vid Valič in Peter Poles sta dogodek vodila vsak na svoji lokaciji.

Vedno zabavna voditelja Vid in Peter sta spretno krmarila skupaj - a vsak iz svoje lokacije, kjer so sočasno nastopili znani slovenski glasbeniki in potrdili hitrost prenosa podatkov, ki jo ponuja Telemach. Pevka Alya je na Kongresnem trgu zapela svojo uspešnico Dobro jutro življenje, na kitari pa jo iz Koloseja spremljal kitarist Nejc Ušlakar. Za glasbeno presenečenje so pokrbeli tudi priljubljeni glasbeniki Anej Piletič in Raay, ki sta nastopila v Koloseju, na Kongresnem trgu pa so se jima med nastopom pridružili Marjetka Vovk, Nika Zorjan in Rok Piletič. "Peti skupaj iz dveh različnih lokacij je bilo nekaj novega in lahko rečemo samo - neverjetno! Prenos je potekal brez zapletov, kar pomeni, da je Telemachova hitrost res odlična. Mi smo zelo uživali v skupnem nastopu, pa čeprav ločeni ," sta povedala glasbenika Raay in Marjetka, ki ju poznamo pod imenom Maraaya.

Foto: Sandi Fišer in Grega Valančič

Foto: Sandi Fišer in Grega Valančič - Alya, Maraaya, Nika Zorjan in BQL so postregli z glasbenimi točkami, pripravljenimi posebej za ta dogodek.

V uvodu je goste pozdravil gostitelj dogodka, predsednik poslovodstva družbe Telemach, g. Adrian Ježina. "S svojim dovršenim in dokazano najboljšim omrežjem po uporabniški izkušnji je Telemach zavezan uporabnikom še naprej zagotavljati napredne storitve in najboljšo uporabniško izkušnjo. Vesel sem, da smo danes dokazali, da Telemach odlično predstavlja inovacije in hitrost," je povedal g. Ježina, ki je na dogodku prejel tudi uradni certifikat Telemachu za najboljšo uporabniško izkušnjo, kar je s testom kakovosti omrežja potrdila neodvisna raziskava mednarodnega podjetja Umlaut. "S svojimi izkušnjami napodročju testiranj omrežij preverjamo in potrjujemo delovanje storitev. Certifikat je izjava o uspešni verifikaciji storitev in Telemach ima trenutno v Sloveniji med testiranimi najboljše omrežje po uporabniški izkušnji," potrjuje Hakan Ekmen, predsednik uprave družbe Umlaut.

Foto: Sandi Fišer in Grega Valančič - Predsednik poslovodstva družbe Telemach, Adrian Ježina, je iz rok Hakana Ekmena, predsednika uprave družbe Umlaut, prejel mednarodni certifikat za najboljšo uporabniško izkušnjo.

Ekskluzivinega dogodka na Kongresnem trgu so se udeležili tudi številni znani obrazi - Miki Vlahovič, Jernej Damjan, Uroš Smolej, Tadej Bricelj, David Urankar, Nuša Lesar in Gregor Krušič, Jernej in Taya Damjan, F&B Acrobatics in drugi. "Telemach je naredil super dogodek, sama scena, nastopajoči, vsebina, zabavna voditelja, sproščeno vzdušje ... uau. Piko na i dogodku pa so definitvno dali nastopajoči glasbeniki, ki so istočasno nastopili skupaj iz dveh različnih lokacij," je povedal igralec Uroš Smolej, Miki Vlahovič pa dodal: "Odličen dogodek, kjer smo spet videli, kaj prinaša Telemachova hitrost. Tale koncert glasbenikov na dveh lokacijah naenkrat je bil res špica. Preizkusil sem tudi VR očala in sem navdušen, kaj vse že ponuja tehnologija."

Foto: Sandi Fišer in Grega Valančič - Priljubljena akrobata Filip in Blaž ter voditelj David Urankar so navdušeni, kako Telemach ponovno premika meje prihodnosti.

Podjetje Telemach ponovno premika meje prihodnosti.