profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Žalostna zgodba Slovenke Daisy

14. 2. 2020; 07.45
Avtor: V.M.
daisy-zaccarin

Daisy Zaccarin foto: RTL

Kakšno zgodbo nosi v sebi prikupno sramežljiva Daisy Zaccarin, ki jo lahko prav v teh dneh spremljate v 1. sezoni šova Sanjski moški?

Za Sanjskega moškega Gorana Jurenca sta se v 1. sezoni resničnostnega šova potegovali kar dve Slovenki. Nežna svetlolaska, ki je osvojila čisto prvo vrtnico, sliši na ime Daisy Zaccarin in pravzaprav zadnja leta živi v Medulinu. Po poklicu je računalniška programerka, rada potuje in fotografira, vešča pa je tudi pisanja.

Daisy Zaccarin foto: RTL

Zase pravi, da je nasmejano in pozitivno dekle, a morda ste tudi sami opazili, da mladenka v sebi nosi odtenke žalosti. Da njeno življenje ni bilo takšno, kot bi si želela, je razkrila tudi v šovu. Na enem izmed zmenkov je Goranu razgalila srce in se dotaknila grenke preteklosti.

»Odrasla sem z babico, mamo sem videvala zelo poredko, kadar pa sem jo videla, sem imela samo dve želji. Da bi jahali in drsali na ledu. No, tega mi mama ni nikoli omogočila, ker ni imela časa zame,« je na kratko pojasnila Daisy, potem ko ni zmogla skriti ganjenosti, ker so ji v šovu uresničili željo iz otroštva.

prejšnji članek
Kakšna je danes Susan Boyle?
Svet slavnih
Kakšna je danes Susan Boyle?
naslednji članek
Anna in Enrique delila intimne porodne fotografije
Svet slavnih
Anna in Enrique delila intimne porodne fotografije