zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je njegova tetovaža albatrosa prava?

21. 2. 2020; 08.30
Avtor: V.M.
can yaman

Can Yaman foto: POP TV

Mišičasti 'Albatros' oz. Can Divit iz serije Jutranja ptica ima na prsih zanimivo tetovažo, ki simbolizira svobodo. Kaj pravite je naslikana ali prava?

Dolgolasi in bradati lepotec Can Yaman, ki je z vlogo Cana Divita v seriji Jutranja ptica pred male zaslone prikoval nemalo gledalk, velja za enega najbolj priljubljenih turških igralcev. Gledalkam se zlasti zasvetijo oči tekom prizorov, ko mišičasti igralec ne nosi majice.

Kot ste nemara opazili, ima Can na prsih večjo tetovažo kompasa in eno največjih morskih ptic vrste albatros. Prav simbol slednje prepleta zgodbo zaljubljencev, saj je albatros tudi v očeh lepe Sanem ptica, ki simbolizira uresničitev njenih sanj.

No, seveda bi bilo tudi v realnosti preveliko naključje, da bi imel igralec na prsih pravo tetovažo albatrosa. Kot ste nemara ugotovili, je motiv naslikan za potrebe ustvarjanja lika. Kot zanimivost pa naj vam zaupamo, da Canu tetovažo naslikajo po otrebi, torej za prizore brez majice, kar pomeni, da mora vsakokrat potrpežljivo čakati uro in pol, da je motiv lično dokončan.

Je Can tudi vas prikoval pred televizijo?

prejšnji članek
Predsednik žaluje, se potaplja v spomine
Svet slavnih
Predsednik žaluje, se potaplja v spomine
naslednji članek
Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in podobi
Resničnostni šovi
Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in podobi