oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataša Gorenc: Kdo med znanimi Slovenci najbolj pridno trenira?

29. 2. 2020; 10.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Natasa Gorenc5

Nataša Gorenc foto: Dušan Dikič Lajovic

Skoraj dva meseca po novem letu je naokoli, zato je že jasno, kdo je svoje letošnje shujševalne novoletne zaobljube vzel resno in kdo že počasi popušča. Veliko izkušenj s tem ima tudi osebna trenerka Nataša Gorenc, ki skuša predramiti vse tiste, ki so se ujeli v past lastnih izgovorov.

Vsak izmed nas si v vsaj enem delu življenja želi izboljšati stvari. Tako je prav, gre za pozitivno razmišljanje. Res pa je, da se kadar koli v letu lahko odločimo za spremembe. A vemo, kako je s klišejskim prestavljanjem treningov in začetkom boljšega prehranjevanja na jutri. Tu gre običajno na prestavljanje ponedeljkov toliko časa, dokler jih pač v tistem letu ne zmanjka. No, pa smo spet pri novem letu, pri katerem nas povleče tudi čredni nagon. Če bo nekdo drug začel, zakaj pa ne bi tudi jaz,« pojasni osebna trenerka Nataša Gorenc.

»Vem, da kar nekaj znanih Slovencev pridno trenira: Challe Salle, Denis Avdić, Vid Valič, Špela Grošelj, Indira Ekić, Jan Kovačič, Marko Potrč ... So pozitivna motivacija in vzor tudi mladini, da je gibanje nujno, ne glede na poklic, ki ga opravljaš. Spremljam pa tudi nekatere zvezdnike, ki javno izpostavljajo svoj boj s kilogrami, tako da imajo očitno enake težave kot vsi drugi,« odkrito spregovori Nataša in doda: »Bi pa tukaj poudarila, da morajo biti previdni, kaj svetujejo. Ker včasih imam občutek, da že vsak lahko deli nasvete. Če si vplivnež, nisi pa trener in prehranski svetovalec, se moraš izogibati nasvetom na temo prehrane in treningov, saj zgledi vlečejo in s tem se lahko naredi veliko škode, sploh med mladimi, ki si želijo hitrih receptov za uspeh.«

Nataša Gorenc

Nataša Gorenc foto: M24

prejšnji članek
Skrivnost srečnega zakona Zorana Predina
Svet slavnih
Skrivnost srečnega zakona Zorana Predina
naslednji članek
Dobri zdravnik: Kirurg Melendez v resničnem življenju pokeraš
Svet slavnih
Dobri zdravnik: Kirurg Melendez v resničnem življenju pokeraš