stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uradno je: Prijatelji se vračajo

22. 2. 2020; 10.00
Avtor: K.M.
friendsw

Prijatelji so ena najbolj popularnih nanizank vseh časov. foto: Warner Bros. Television

Kljub temu, da je serija s predvajanjem zaključila že leta 2004, ima še vedno številne oboževalce, tudi med mlajšimi generacijami. Zdaj je uradno, da se vsaj za en del vrača celotna glavna zasedba.

Serija Prijatelji je zaznamovala številne generacije, v dobrih 25 letih pa si je pridobila oboževalce različnih starostih. Maja bo serijo uradno začela predvajati pretočna platforma HBO Max, kjer so poskrbeli še za neverjetno presenečenje za vse oboževalce. Danes je namreč postalo uradno, da se vsaj za en del vrača celotna originalna zasedba Prijateljev. Ni še znano, kakšna bo zasnova tega dela, ali bo šlo samo za intervju in obijanje spominov, ali bo vnovičnemu srečanju dodano tudi nekaj igre in klasičnih scen serije. Je pa znano, da so igralci s tem zaslužili, vsak, kar dobra 2 milijona evrov. 

Vnovično srečanje so na svojih družbenih omrežjih s fotografijo in besedilom "Dogaja se," potrdili tudi igralci, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry in David Schwimmer, vrača pa se tudi Matt LeBlanc, ki pa tega ni potrdil z isto fotografijo, ampak s fotografijo druge serije.

prejšnji članek
Slovenska športnika drugič postala starša
Svet slavnih
Slovenska športnika drugič postala starša
naslednji članek
Zala in Gašper: Ni nama žal, da sva šla v to
Svet slavnih
Zala in Gašper: Ni nama žal, da sva šla v to