tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

tina-kunakey Odkrito.si

Prej z Monico, sedaj z NJO ...

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje hčerkinega 1. rojstnega dne
| V.M.

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje hčerkinega 1. rojstnega dne

Srečna družinica, Osebni arhiv

Vatroslav in Valentina, ki sta se zaljubila v 10. sezoni šova Ljubezen na vasi uživata družinsko življenje. Minuli konec tedna je njuna hčerka dopolnila eno leto. Poglejte si, kako razkošno praznovanje so pripravili …

Vatroslav Tijan sicer na družbenih omrežjih zelo rad potarna nad življenjem in postreže s pikantnimi zapisi, ob katerih je moč podvomiti v pristnost družinske sreče, a kot kaže, njegova soproga Valentina razume njegov črni humor in ga hkrati navihano dopolnjuje.

Kakorkoli, Vatroslavu je Valentina vsekakor močno spremenila življenje. Če je pred kamerami vzbudil vtis stiskaškega mladeniča, dandanes temu še zdaleč ni tako, saj soprogo in hčerko razvaja kot pravi princeski. Valentinine objave na družbenem omrežju Instagram razkrivajo utrinke razkošnega življenja, s katerim se mladenka zelo rada pohvali.

Da je bil minuli konec tedna nekaj posebnega, pa je spletnim prijateljem pokazal tudi Vatroslav, ki je na Facebooku delil fotoutrinke sanjskega praznovanja. Valentina je znova pokazala svojo kreativno plat in ljubezen do estetike, slavnostni prostor so namreč razkošno okrasili v rožnato beli barvi in tematiki kraljevega laboda.

Vam je všeč okrasitev?