stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Goran: 'Imam razlog, zakaj mi punca ne paše!'

1. 3. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
goran-jurenec44

Goran Jurenec foto: RTL

Sanjski moški je po burnem odzivu hrvaške javnosti sklenil prekiniti molk. Kot je dejal po šovu, torej konec leta 2018, ima svoje razloge, zakaj mu Iva ne ustreza: 'To ni dekle, ki si jo želim!'

Goran Jurenec je bil po razkritju, da se po šovu videva s Hano, deležen številnih kritik hrvaške javnosti. Gledalci so ga žalili in kritizirali, pošteno pa je počilo na družbenem omrežju, kjer je tudi sam pozabil na manire, se skregal s prijatelji in na koncu objavil daljše pojasnilo, tekom katerega je razkril ozadje situacije.

Goran in Iva nista nadaljevala skupne poti. foto: RTL

"Preberite, spoznajte, kako točno se je vse odvijalo, pa potem komentirajte! Če ne veš, kaj je bilo, potem raje molči," je zapisal pred objavo pojasnila.

V pismu javnosti, se je Goran najprej dotaknil problematike sovražnega govora, nato pa vroče teme, ki je razburila gledalce.

"Kar se tiče moje odločitve, da prekinem z Ivo, si najbrž lahko mislite, da seveda imam svoj razlog, ki pa ga ne bom javno izrazil, saj se to ne spodobi, poleg tega pa se to tiče zgolj mene in Ive. Po koncu šova sva se nekaj dni videvala, v tem obdobju sem spoznal, da ni dekle, ki si jo želim. A ne, ker bi bila 'slabo dekle', pač pa, ker imava drugačne poglede. Mislim, da je pošteno, da svoja čustva čimprej izrazim, kajne? Ne njej, ne sebi namreč ne želim kratiti časa, ker želim, da oba najdeva srečo," se glasi del zapisa iz pisma, na koncu katerega je pojasnil, da so finalno oddajo, tekom katere so izvedeli, da z Ivo nista več par, posneli dva polna meseca po koncu šova in da se vse skupaj ni odvilo iz danes na jutri.

prejšnji članek
Klemnu Slakonji to ni sram priznati
Svet slavnih
Klemnu Slakonji to ni sram priznati
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?