Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Godlerja neverjetno radi sprašujejo za pomoč

2. 3. 2020; 06.00
Avtor: PR
milijonar 1

Novi voditelj priljubljenega televizijskega kviza bo Jure Godler, ki bo hkrati vodil tudi svojo oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem. foto: Planet TV

Slovenski voditelj od danes naprej v novi vlogi.

Že ob 20. uri se na Planetu začenja nova sezona legendarnega kviza Milijonar, ki z novo sezono doživlja nekaj sprememb. V vlogi voditelja se bo prvič predstavil Jure Godler, osvežena bo nagradna lestvica, novost pa bo tudi nova oblika pomoči.

Že nocoj ob 20. uri se na Planet vrača kviz Milijonar. Tretja sezona prinaša več novosti. Na voditeljski stolček se bo tokrat usedel pronicljivi Jure Godler, ki se mu je s tem uresničila velika želja, saj je že vrsto let oboževalec tega legendarnega kviza. Za seboj ima tudi prva snemanja in priznava, da studio s svojo glasbo in lučmi prinese tudi določeno količino adrenalina in sicer izkušeni voditelj priznava, da je imel ob prvi oddaji tudi nekaj treme.

Nova sezona prinaša osveženo nagradno lestvico, novost pa bo tudi nova oblika pomoči, pomoč voditelja. Tekmovalec jo bo lahko uporabil, če bo menil, da bi voditelj utegnil vedeti odgovor na zastavljeno vprašanje. "Tekmovalci me neverjetno radi sprašujejo za pomoč," se je po prvih snemanjih pošalil Jure in dodal, da skuša tudi sicer delovati kot voditelj, ki pomaga tekmovalcem. "Z veseljem jim pomagam, če vem odgovor. Če pa ga ne vem, se skupaj nasmejimo," dodaja in razkriva, da je v doslej posnetih oddajah večinoma vedel odgovor.

prejšnji članek
Zvezde plešejo: Znani še zadnji plesni pari
Resničnostni šovi
Zvezde plešejo: Znani še zadnji plesni pari
naslednji članek
Deep Purple napovedali nov album in turnejo po Evropi
Svet slavnih
Deep Purple napovedali nov album in turnejo po Evropi
#nasazenazenska
nasazenazenska