Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melanio Trump ganile pogumne žrtve nasilja

5. 3. 2020; 07.00
Avtor: STA / V.M.
melania trump dreamstime

Prva dama ZDA Melania Trump. foto: Dreamstime

Melania Trump tudi letos na podelitvi nagrad pogumnim ženskam ...

Prva dama ZDA Melania Trump se je v sredo skupaj z državnim sekretarjem Mikom Pompeom spet udeležila podelitve nagrad, ki jih ameriški State Department že vrsto let podeljuje ženskam, ki so se odlikovale s svojim pogumom. Nagrade je dobilo 12 žensk iz različnih držav sveta, med njimi županja afganistanskega mesta Zarifa Gafari.

Nagrado, ki sovpada s praznovanjem mednarodnega dneva žensk, prejmejo ženske, ki so se odlikovale z izjemnim pogumom v svojem delovanju in življenju kljub grožnjam, nadlegovanju, sovražnosti in nasilju. Nagrajenke letos prihajajo iz Afganistana, Armenije, Azerbajdžana, Bolivije, Burkine Faso, Jemna, Kitajske, Malezije, Nikaragve, Pakistana, Sirije in Zimbabveja.

Melania Trump je povedala, da je počaščena, da lahko spet počasti izjemne ženske. "Četrto leto, odkar se udeležujem te slovesnosti, me še vedno navdihujejo osebne zgodbe vsake od teh izjemnih žensk. Kot prva dama ZDA sem ponosna na to, kar ta država dela za ženske. Ponosna, da predstavljam državo, ki priznava in podpira ženske po svetu v njihovih prizadevanjih za pozitivne spremembe," je dejala Trumpova.

prejšnji članek
Najstarejša tekmovalka odlično skriva svoja leta
Resničnostni šovi
Najstarejša tekmovalka odlično skriva svoja leta
naslednji članek
Na pločniku slavnih tudi Amy Winehouse
Svet slavnih
Na pločniku slavnih tudi Amy Winehouse