Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zvezde plešejo: Tekmovalci ostali brez podpore gledalcev

8. 3. 2020; 06.32
Avtor: N.S./Svet24
10-tv-razvedrilo-zvezdeplesejo1

Zvezde plešejo - četrta sezona foto: Pop TV

Danes se začenja četrta sezona šova Zvezde plešejo, ki pa bo, zaradi odredbe Ministrstva za zdravje, potekala za zaprtimi vrati, torej brez gledalcev v studiu.

Deset znanih obrazov, deset profesionalnih plesalcev in plesalk, štirje zvezdniški sodniki in dva voditelja bodo v nedeljo odprli novo sezono šova Zvezde plešejo, ki pa bo »nekoliko« drugačen kot pričakovano.

Kako se bodo brez odziva občinstva odrezali zvezdniški sodniki, bo znano v nedeljo zvečer. foto: POP tv

Kot smo izvedeli, so se ustvarjalci oddaje namreč zaradi panike, ki trenutno vlada v Sloveniji zaradi koronavirusa, odločili, da bodo prvo oddajo preventivno posneli brez gledalcev v studiu Pop TV. »Zdravje gledalcev in nas vseh, od nastopajočih do ustvarjalcev oddaje, je za nas na prvem mestu. V luči trenutnega dogajanja, povezanega s koronavirusom v Sloveniji, smo na Pop TV sprejeli odločitev, da bo prva oddaja Zvezde plešejo potekala v studiu brez občinstva. Gre za preventivni ukrep, ki bo nastopajočim in produkcijski ekipi zagotovil varnejše razmere za delo ter ob trenutnem dogajanju optimalno okolje za nemoten potek oddaje. Z dobrimi željami, da nevarnost okužbe v Sloveniji kmalu izzveni in se kmalu lahko srečamo na eni od oddaj, vse gledalce lepo pozdravljamo ter upamo, da bo odločitev sprejeta z razumevanjem,« so sporočili iz službe za odnose z javnostmi Pro plusa. Prva oddaja bo zato za nastopajoče drugačna, saj ne bodo imeli ob sebi navijačev, a kot so povedali nekateri, tudi vaje in generalke potekajo brez občinstva, zato to ne bo nič novega zanje, v vsakem primeru pa bodo dali vse od sebe, da bi ustvarili odličen šov.

prejšnji članek
Maja Keuc upa, da ne bo do konca življenja samska
Svet slavnih
Maja Keuc upa, da ne bo do konca življenja samska
naslednji članek
Zakaj se je David Amaro odločil, da ostane v Sloveniji
Svet slavnih
Zakaj se je David Amaro odločil, da ostane v Sloveniji