stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski gasilci v boj za 30.000 eur

9. 3. 2020; 05.00
Avtor: PR
gasilec gasilci sekira

Fotografija je simbolična. foto: Profimedia

Spomladi prihaja na Planet TV veliki gasilski izziv, v katerem bodo sodelovali požrtvovalni in vrhunsko usposobljeni gasilci in gasilke iz prostovoljnih gasilskih društev. Oddajo bosta vodila Marko Potrč in Eva Cimbola, ki tudi sama zelo spoštujeta neprecenljivo delo gasilcev.

Na Planet TV pripravljajo v sodelovanju z Gasilsko zvezo Slovenije novo oddajo Gasilci, v kateri bo v ospredju nepogrešljiva dejavnost gasilskih društev, njihova usposobljenost, vrhunska pripravljenost in izjemna požrtvovalnost. V oddaji se bodo na velikem gasilskem izzivu pomerili najbolj izurjeni, najbolj vzdržljivi ter najbolj spretni gasilci in gasilke iz prostovoljnih gasilskih društev.

"Oni imajo svoje službe, svoja življenja – dejansko si trgajo svoj prosti čas za to, da rešujejo življenja in premoženja nas, ki jih potrebujemo," pravi voditelj Marko Potrč, ki zelo spoštuje delo prostovoljnih gasilskih društev. Medtem ko bo v oddaji spremljal gasilce med težavnimi preizkusi, bo Eva Cimbola govorila z gosti iz občinstva ter podporniki gasilskih društev.

(fotografija je simbolična). foto: Nataša Juhnov

Tekmovanje bo potekalo na najzahtevnejših gasilskih poligonih doslej, ki bodo zgrajeni pod strokovnim vodstvom gasilskih strokovnjakov. V vsaki oddaji se bosta dve gasilski društvi pomerili na treh poligonih, ključen bo ognjeni. Na koncu bo zmagovalno prostovoljno gasilsko društvo poleg častnega pokala prejelo donacijo v višini 30.000 evrov.

Veliko pozornosti bomo namenili tudi preventivnim ukrepom za varnost ljudi, projekt pa bo spremljala dobrodelna nota, saj bomo s pomočjo gledalcev zbirali sredstva za Ustanovo za pomoč družinam ponesrečenih gasilcev Metoda Rotarja.

prejšnji članek
Meghan, Harry, Kate in William spet skupaj v javnosti
Svet slavnih
Meghan, Harry, Kate in William spet skupaj v javnosti
naslednji članek
Razkužilo za roke uporabljate napačno!
Zdravje
Razkužilo za roke uporabljate napačno!