nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kinodvorane po Sloveniji so zaprte

13. 3. 2020; 05.40
Avtor: K.M.
17

foto: Cineplexx

Samoizolacija je v tem trenutku pomembna, ogledi filmov v kinodvoranah odpadejo, za kar pa niti ne bi imeli možnosti, saj se kinodvorane po Sloveniji zapirajo.

S Koloseja s sporočili: "V Kolosejevih centrih in kinu Komuna smo v skladu z uredbo Inštituta za javno zdravje ter v želji po zagotavljanju varnosti naših zaposlenih in obiskovalcev odpovedali vse projekcije do predvidoma konca meseca marca. O morebitnih spremembah bomo javnost obveščali na Kolosejevi spletni strani in družbenih omrežjih."

Podobno sporočilo so podali tudi v centrih Cineplexx: "Zaradi epidemije koronavirusa Covid 19 in v dobro celotne družbe moramo tudi mi za nekaj časa zapreti svoja vrata. Prosimo, upoštevajte navodila pristojnih institucij, da se širjenje bolezni omeji. Želimo, da vsi ostanete zdravi in da se življenje čim prej vrne v stare tirnice. O morebitnih spremembah in ponovnem odprtju vas bomo obveščali. Upamo, da se spet kmalu vidimo. Ostanite zdravi."

foto: Mediaspeed

Pri kinu Bežigrad so zapisali: "Zaradi poostrenih ukrepov zoper koronavirusa danes tudi mi zapiramo vrata naše kino dvorane. Vse redne predstave so do nadaljnjega odpovedane, diner pa bo obratoval do 17.00. Za rojstnodnevne projekcije po ceni 1 € in ostale predstave bodo razpisani novi termini, ki pa še niso znani. V novih terminih veljajo iste vstopnice. Iskreno se opravičujemo za vse nevšečnosti in upamo, da bodo naše veliko platno kar se da hitro ponovno zasedli filmski junaki.
Pazite nase in ostanite zdravi!"

Zaprt je tudi Kinodvor. "V Kinodvoru do nadaljnjega ni projekcij in dogodkov zaradi razglašene epidemije v Sloveniji. O vsem nadaljnjem dogajanju v mestnem kinu vas bomo obveščali na spletni strani in po vseh drugih razpoložljivih komunikacijskih poteh."

kinodvor

kinodvor foto: Nada Žgank

prejšnji članek
Restavracije zapira tudi družina Jezeršek
Svet slavnih
Restavracije zapira tudi družina Jezeršek
naslednji članek
Uma Thurman iz filmskega platna na televizijo
Svet slavnih
Uma Thurman iz filmskega platna na televizijo