pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubi veliko mlajšo lepotico

15. 3. 2020; 09.00
Avtor: T. J.
josh duhamel in eiza gonzales

josh duhamel foto: Profimedia

Po ločitvi zdaj srečen z njo?

Igralec in nekdanji maneken Josh Duhamel ter 44-letna glasbenica in igralka Fergie, nekdanja članica glasbene zasedbe The Black Eyed Peas, sta nekoč sestavljala enega od hollywoodskih sanjskih parčkov. Zaljubila sta se septembra 2004, januarja 2009 je sledila poroka, avgusta 2013 pa je luč sveta ugledal njun sinček Axl Jack. Ker sta imela vsaj na videz idilično razmerje, v katerem ni bilo prav nobenih škandalov, so bili njuni oboževalci še toliko bolj presenečeni in šokirani, ko sta jeseni 2017 razkrila, da sta se razšla.

Glasbenico Fergie je ljubil med letoma 2004 in 2017. foto: Profimedia

Od takrat se o Fergie ne govori in piše kaj dosti, okoli Josha pa se spletajo najrazličnejše govorice. Medije seveda že ves čas najbolj zanima, katera dama bo postala naslednica Fergie, od katere se je 47-letni zvezdnik uradno ločil novembra lani. Spomladi 2018 se je govorilo, da je Josh v razmerju s 47-letno hollywoodsko zvezdnico Jennifer Garner, poleti istega leta pa je igralec razkril, da se je po kratkem razmerju razšel s 30-letno mehiško igralko in pevko Eizo González.

foto: Profimedia

No, pred nekaj meseci pa je njegovo srce očitno osvojila lepotica Audra Mari. Po poročanju revije People ju že od novembra skupaj videvajo v javnosti. Med drugim so ju zalotili na nekem boksarskem dvoboju, ki ga je v živo spremljal tudi 73-letni ameriški predsednik Donald Trump, v Los Angelesu pa sta se že večkrat sprehajala z roko v roki. »Josh in Audra se poznata že kar nekaj časa, slabih osem mesecev pa sta par. Z njo je resnično srečen,« so v omenjeni reviji citirali dobro obveščen vir. Audra, ki si kruh služi kot manekenka in televizijska voditeljica, se lahko pohvali s številnimi lepotnimi nazivi.

Josh Duhamel in Audra Mari foto: Profimedia

Leta 2014 je zmagala na tekmovanju Miss North Dakota, dve leti pozneje pa še na tekmovanju Miss World America. Čeprav je kar 22 let mlajša od Josha, omenjeni vir trdi, da parčku starostna razlika ne pomeni prav nobenih težav. 

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?
naslednji članek
Na nastopih Mance Špik njene hčere ne boste videli
Svet slavnih
Na nastopih Mance Špik njene hčere ne boste videli