Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konferenca bo namesto v fizični kar v digitalni obliki

17. 3. 2020; 04.30
Avtor: K.M.
inorbit2019
Največja regionalna konferenci digitalnega marketinga bo letos zaradi razmer potekala kar 100 odstotno v digitalni obliki. Tako jim konference ne bo treba odpovedati, hkrati pa bodo vsi željni novega znanja, predavanjem prisluhnili v udobju svojega doma.

Množico zaskrbljujočih novic o koronavirusu in obvestil o zaprtju večine javnih prostorov bo inOrbit prevetril s svežimi idejami in znanji iz digitalnega sveta. Digitalna oblika konference bo ponudila edinstveno priložnost za spletno udeležbo želenih predavanj v udobju lastnega doma. Vsa predavanja bodo udeležencem za ogled na voljo tudi po konferenci, za nadgrajevanje znanj, izmenjavo nasvetov ter virtualno druženje s predavatelji in drugimi udeleženci pa bo poskrbljeno prek inOrbit Connect, ekskluzivne skupine na LinkedInu.

»Kljub resnim razmeram ne smemo dopustiti, da se življenje ustavi. Tako delovni procesi kot tudi izobraževanja morajo nemoteno potekati naprej tudi v trenutni situaciji. S tem v mislih smo celotno konferenco inOrbit prestavili na splet in jo obogatili z dodatnimi ugodnostmi za udeležence,« je odločitev za izvedbo digitalne konference pojasnil Andraž Štalec, direktor Red Orbita. »Digitalne tehnologije, ki kraljujejo našemu vsakdanu, nam omogočajo, da življenje kljub trenutnim razmeram teče naprej nemoteno. Trenutno obdobje nam ponuja odlično priložnost, da raziščemo in izkoristimo vse prednosti tehnologije ‒ tako na področju prenosa znanja kot pri nadaljnjem razvoju,« še dodaja.

Konferenca bo potekala 19. in 20. marca, registrirate pa se lahko TUKAJ.

Pridobite dostop do predavanj vodilnih strokovnjakov na svetu in postanite del mednarodne skupnosti, ne da bi pri tem morali kam odpotovati. Preverite program in predavatelje na www.inorbit.si ter se pridružite digitalnemu vesolju idej, ki ga ustvarja inOrbit 2020.

prejšnji članek
Več kot pol stoletja uspehov serije Kremenčkovi
Svet slavnih
Več kot pol stoletja uspehov serije Kremenčkovi
naslednji članek
Zakaj bi morali, ko ste doma, brati?
Kultura
Zakaj bi morali, ko ste doma, brati?