nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Frajer in pol: Tako je danes videti Bruce Willis!

19. 3. 2020; 05.00
Avtor: V.M. / STA
uvodna

Seksi Bruce Willis foto: Profimedia

Ameriški igralec Bruce Willis je dopolnil 65 let.

Igralec Bruce Willis danes slavi 65. rojstni dan. Kot pričajo tudi utrinki iz njegovega zasebnega življenja, zvezdnik odlično skrbi zase in ohranja visok nivo fizične kondicije.

Pot do zvezd

Igralec s polnim imenom Bruce Walter Willis se je rodil v ameriškem vojaškem oporišču v Idar-Obersteinu v Nemčiji mami Nemki in očetu, ki je služil ameriški vojski. Odrasel je v New Jerseyju. Po srednji šoli je z očetom delal v neki tovarni, nato je bil telesni čuvaj, nazadnje pa se je posvetil igranju.

Kot akcijski junak se je izkazal z vlogo v filmski franšizi Umri pokončno (1988). Sicer je nastopil v na ducate filmih, med drugim v filmih, kot so Dvanajst opic, Šakal, Morilec mehkega srca, Plačanci, Upokojeni, oboroženi, nevarni 2. Revija Entertainment Weekly ga je leta 2007 uvrstila med 25 najboljših akcijskih igralcev.

Igral je tudi v številnih televizijskih nanizankah. Za igro v seriji Delo na črno je prejel zlati globus in nagrado emmy.

V zasebnem življenju je bil dvakrat poročen. S prvo ženo, zvezdnico Demi Moore, imata hčerko Rumer Willis ki je prav tako igralka. Širšemu občinstvu je verjetno najbolj poznana po filmu Talec iz leta 2005, v katerem je zaigrala skupaj s svojim očetom.

prejšnji članek
Frenk Nova odprl kreativni fitnes
Zdravje
Frenk Nova odprl kreativni fitnes
naslednji članek
Monaški knez Albert II. okužen s koronavirusom
Svet slavnih
Monaški knez Albert II. okužen s koronavirusom