kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nikolina razočarana, ženin je ni navdušil

7. 6. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
nikolina-tutić-in-adam-kromer

Nikolina Tutić in Adam Kromer foto: RTL

Nikolina Tutić se je v sinočnji oddaji 'Brak na prvu' poročila s popolnim neznancem, nad katerim pa žal ni bila navdušena. 'Zdi se mi, da je mehkužec, tega si ne bi želela.'

Nikolina Tutić, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, tokrat sodeluje v resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled. Sinoči se je na malih ekranih odvila poroka, pred katero je imela mladenka tako veliko tremo, da je njeno živčnost že na prvi pogled opazil bodoči soprog Adam Kromer.

»Grozno je nervozna, ko se je pojavila, se je videlo, da je trikrat bolj živčna od mene. Sem pa opazil, da je prelepa,« je dejal Adam, ki ga je Nikolina osvojila na prvi pogled. No, žal čustva niso bila obojestranska, saj Tutićeve Adam ni pritegnil, zaradi česar je pričela dvomiti v svojo odločitev, da se prijavi v šov.

Nikolina Tutić in Adam Kromer foto: RTL

»Dobro, kaj jaz delam tukaj?« se je glasno vprašala Nikolina, po nekaj mučnih trenutkih pa potrdila matičarju, da Adama vzame za moža. Sledil je poljub, ki je bil za mladoporočenko še posebej neprijeten.

»Na poroki se mora zgoditi poljub, a jaz si tega nisem želela,« je priznala Nikolina, ki se je tekom večera še nekajkrat poljubila z Adamom, čeprav ji to, kot pravi, ni bilo ljubo.

»Imam občutek, da je mehkužec, tega si ne bi želela. Ne, da mi ni všeč, ne želim pa tudi kar takoj burno reagirati na prve občutke, tako da gremo počasi in previdno, pa naj bo, kar bo.«

Nikolina Tutić in Adam Kromer foto: RTL

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Lei partner pričaral najlepši zmenek
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Lei partner pričaral najlepši zmenek
naslednji članek
Razkrita nova vloga Luke Dončića
Svet slavnih
Razkrita nova vloga Luke Dončića