900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anina pesem Voda nas ne bo zastopala na Evroviziji

23. 3. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
Ana Soklič

Ana Soklič foto: Foto: Bobo

Evrovizije letos ne bo, iz tekmovanja pa so izključene tudi vse že izbrane pesmi, ki bi se maja morale predstaviti v Rotterdamu.

Organizatorji so namreč sporočili: "Odločili smo se, da glede na pravila izbora za pesem Evrovizije, letošnje izbrane pesmi ne bodo morale tekmovati na izbor, ko se ta vrne leta 2021. Vsaka sodekujoča radiotelevizija pa se lahko sama odloči, katerega izvajalca bo poslala na izbor 2021, ali letošnjega predstavnika ali koga drugega."

Na odločitev o odpovedi izbora se je že odzvala tudi slovenska predstavnica Ana Soklič, ki je ravno na dan, ko so izbor odpovedali, izdala prenovljeno različico pesmi Voda. "Ne glede na to, kako se stvari obrnejo, mora zdravje biti vedno na prvem mestu in glede na trenutno situacijo, je odpoved Evrovizije edina prava poteza," je na Instagramu zapisala Ana. 

Oglasil pa se je tudi Slovenec Benjamin Dolić, ki bi na Evroviziji letos moral zastopati Nemčijo. Zapisal pa je skoraj identično misel kot Ana. "Popolnoma sem razočaran zaradi odpovedi, ampak glede na trenutno situacijo, je to edina prava poteza. Ne glede na vse, je zdravje vedno prvo."

prejšnji članek
Bernarda in Jože s to potezo presenetila vse
Svet slavnih
Bernarda in Jože s to potezo presenetila vse
naslednji članek
Med potresom v porodnišnici tudi dvojčici Ivice Kostelića
Moda&Lepota
Med potresom v porodnišnici tudi dvojčici Ivice Kostelića