ženska Dobra karma

To so značilnosti ljudi, ki so rojeni aprila

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

Janša kongres govor Svet24.si

Janša napada, NSi zadevo prepušča ...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

Boris in Sebastian Cavazza Odkrito.si

Kri ni voda

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

Zlati košarkarski reprezentant ujet v Španiji
| K.M.

Zlati košarkarski reprezentant ujet v Španiji

Klemen Prepelič, FIBA

Klemen Prepelič je podobno kot še nekaj slovenskih športnikov ujet v Španiji. Dneve izolacije preživlja v stanovanju v Badaloni skupaj z ženo Tamaro, leto in pol starim sinom Teom ter čivavo Llullom.

"Za nas je to dvanajsti dan v karanteni. Zadnji trening smo imeli v petek, 13. marca. Simbolično... Nato smo naslednji dan z Alenom Omićem (soigralcem pri Joventutu iz Badalone op. a.) družinsko odšli na kosilo, od tedaj pa smo zaprti v stanovanju. Nič nam ne manjka, imamo odlične sosede, tudi sama zdaj znava že dovolj špansko, tako da se brez težav pogovarjamo in družimo na razdalji najmanj treh metrov," je za STA povedal Prepelič.

"Odprte so le še lekarne in trgovine za nujne potrebe. Moj stik z zunanjih svetom je pes čivava, ki sem mu dal ime po Sergiu Llullu, mojem velikem vzorniku v Real Madridu. Trikrat do štirikrat na dan ga peljem ven in to je to," je o svojih izhodih iz stanovanja povedal slovenski športnik, ki poudarja, da Španci ne hodijo ven, saj se zavedajo, da gredo lahko po poti Italije.

Foto: www.alesfevzer.com

"Španska liga vztraja, da se bo prvenstvo končalo, zato nihče od igralcev ne sme zapustiti Španije oziroma Badalone. Predsednik španske vlade je v nedeljo podaljšal karanteno še za 15 dni. Kot slišim, naj bi se treningi začeli 12. aprila, 24. aprila pa je prvi možen datum za nadaljevanje prvenstva," pravi 27-letni igralec iz Slovenske Bistrice.