900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zveznica Reke ljubezni bo postala mamica

28. 3. 2020; 08.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
NE UPORABLJAJ!

foto: Pop TV

Ana Urbanc se je prvič spoprijela z nosečnostjo v seriji Reka ljubezni, kjer je igrala razvajeno Valentino, zdaj pa se ji ta lepi trenutek dogaja tudi v resničnem življenju.

Priljubljena igralka Ana Urbanc, ki jo je širna Slovenija spoznala v seriji Reka ljubezni, v kateri je igrala razvajeno Valentino, je noseča. Ljubljančanka, ki je sicer redno zaposlena v mariborski Drami, po naših virih pričakuje prvega otroka. Nedavno naj bi uspešno prestala pregled nuhalne svetline in zdaj je prijateljem že sporočila veselo novico, da je v četrtem mesecu nosečnosti ter da se počuti dobro in da že komaj čaka, da bo mamica.

Lepa igralka je sicer še pred nekaj leti govorila, da je srečno samska, potem pa je vendarle našla srečo v ljubezni, čeprav fanta ne razkazuje javnosti. No, nam je njena nosečnost padla v oči že pred mesecem dni, ko je zablestela na premieri komedije Šola za žene, kjer se ji je že malce videl nosečniški trebušček, sumljiva pa nam je bila tudi zaradi močno zatečenih gležnjev. Da bo Ana lepa nosečnica, smo se lahko prepričali že med gledanjem serije Reka ljubezni, v kateri je kot Valentina nosila umeten trebušček.

Takrat je tudi dejala: »Glede nosečnosti se nisem posebej pripravljala, toliko prijateljic je že šlo čez to, da mi ni tuja marsikatera težava. Mi je pa med snemanjem pomagala tudi tajnica režije Saška z nasveti, kje natančno zaboli in kakšna je slabost, kako se razširja po telesu. Nositi ta trebuh pa tudi ni lahko, je namreč precej težak in hecno pregreva trebuh. Nenehno me tišči lulat, kar pa je kar projekt, preden se izmotam iz njega. (smeh) Bo kar olajšanje, ko ga ne bom imela več. Čeprav ga bom verjetno malček tudi pogrešala, tako zaresen je, da se kar malo tudi raznežiš,« je takrat v smehu priznala Ana, ki naj bi imela v resničnem življenju kar nekaj nosečniških težav, od jutranjih slabosti do čustvenih nihanj.

prejšnji članek
Kako lahko premik ure vpliva na vaše zdavje
Zdravje
Kako lahko premik ure vpliva na vaše zdavje
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
#obraziavenija
obraziavenija