reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hiša The Biggest Loser Slovenija v karanteni že lansko leto

2. 4. 2020; 09.00
Avtor: N.N.
Saša Lendero

The Biggest Loser Slovenija foto: Planet TV

Koliko dni mineva od vaše samoizolacije? Zdaj si lahko nekoliko bolj predstavljate, kako se počutijo tekmovalci resničnostnih šovov. Da gre za podobne občutke, ugotavlja Petra Pintarič, tekmovalka zadnje sezone šova The Biggest Loser Slovenija.

Ste eden izmed tistih, ki so samoizolacijo vzeli resno in upoštevajo navodila za zajezitev novega koronavirusa že od začetka kalvarije, ki je naša življenja postavila na glavo? Potem se nemara že srečujete z tesnobo, ki jo povzroča izolacija od zunanjega sveta. Kot pojasnjuje tekmovalka shujševalnega šova Petra Pintarič, je nekaj podobnega doživljala tudi v obdobju bivanja v hiši The Biggest Loser Slovenija.

Petra Pintarič v finalni oddaji. foto: Planet TV

»V tej karanteni se počutim, kot bi bila znova v hiši The Biggest Loser. Manjkata mi le trenerja, pa tekmovalci, snemalna ekipa in kamere,« se je na družbenem omrežju pošalila Petra in se spomnila, da se hkrati približuje obletnica njene popolne preobrazbe, ko so ji v okviru šova povsem spremenili življenje.

»Lansko leto sem imela operacijo prsi, čakalo me je šest tednov ležanja, brez gibanja, telovadbe. Leta 2020 se skoraj v enakem obdobju odvija karantena, je pa seveda velika prednost to, da lahko telovadim in da nimam bolečin.«

Petra po operaciji. foto: Planet TV/Jan Lukanović

prejšnji članek
Horoskop: poglejte, kaj si zares želite od življenja
Horoskop
Horoskop: poglejte, kaj si zares želite od življenja
naslednji članek
Osamljeni Franko poskrbel za zabavo
Svet slavnih
Osamljeni Franko poskrbel za zabavo