Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovensko voditeljico skoraj zaprli in ji dali 5000 dolarjev kazni

3. 4. 2020; 10.00
Avtor: K.M.
Ivjana Banić

Ivjana Banić foto: Osebni arhiv

Na Havajih je bila Ivjana Banić tik pred tem, da doživi ameriško grozljivko in ne ameriških sanj.

Slovenska radijska voditeljica, ki je poslušalce navduševala na Radiu 1, Ivjana Banić je že pred časom z družino odpotovala na nekaj sanjskih svetovnih turističnih destinacij in se na koncu vsaj začasno nastanila na Havajih. Pred dnevi pa so se sanjski Havaji skoraj spremenili v nočno moro. 

Ivjana je na svojem blogu namreč razkrila, da se je v varovani skupnosti odpravila teči, po dobesedno nekaj metrih je prišla do zaprtega parka, se obrnila in želela domov, ko jo je ustavil varnostnik. Tudi v Združenih državah Amerike imajo namreč zaradi koronavirusa stroga pravila, zato se Ivjana ne bi smela gibati v parku, kar je varnostnik predvideval, sabo pa ni imela niti osebnih dokumentov. Varnostnik ji je povedal, da je grozi 5 tisoč dolarjev kazni in do leto dni zapora. "Men se je pobledlo pred očmi. O vsem tem sem brala. To vse vem. V vse možnih skupinah za obveščanje o dogajanju na otoku sem. S sosedi imamo ob jutranji kavi, na meter razdalje, vsak dan konzultacije in evalvacije," je zapisala voditeljica. 

Kako se je njena zgodba razpletla in zakaj na koncu ni pristala v zaporu pa si preberite na njenem blog zapisu na Ivjana.com >>KLIKNITE<<.

prejšnji članek
Marko Potrč: Upanje umre zadnje
Svet slavnih
Marko Potrč: Upanje umre zadnje
naslednji članek
Isaac Palma končno pokazal svojo hči
Svet slavnih
Isaac Palma končno pokazal svojo hči