stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jennifer Aniston Angelino Jolie spravlja ob živce

5. 4. 2020; 09.00
Avtor: T. J.
Jennifer Aniston

foto: Profimedia

Da 44-letna igralka, filmska ustvarjalka in dobrodelnica Angelina Jolie ter 51-letna igralka, filmska producentka in poslovna ženska Jennifer Aniston nikoli ne bosta postali najboljši prijateljici, je povsem jasno.

Ne nazadnje se je Jenniferin nekdanji mož, 56-letni igralec in filmski producent Brad Pitt, leta 2005, med snemanjem akcijske romantične komedije Gospod in gospa Smith, zaljubil v svojo soigralko Angelino in prav zaradi nje po petih letih zakona zapustil Jennifer. To je bil hollywoodski škandal, ki do danes ni utonil v pozabo – in očitno še dolgo ne bo!

Angelina Jolie foto: Profimedia

Brad in Angelina, starša petih otrok, 18-letnega Maddoxa, 16-letnega Paxa, 15-letne Zahare, 13-letne Shiloh ter enajstletnih dvojčkov Vivienne in Knoxa, sta se razšla septembra 2016, po enajstih letih razmerja in dveh letih zakona. Med njima se je razvnela prava ločitvena bitka, ki se je še zaostrila januarja 2018, ko je Angelina izvedela, da je Jennifer mimogrede spoznala njene štiri otroke. Ko je Jennifer Bradu prinesla knjigo o notranji arhitekturi, so bili namreč pri njem Zahara, Shiloh ter dvojčka Vivienne in Knox, ki so tako spoznali prvo ženo svojega očeta. »Vseh šest je šlo skupaj v kuhinjo, kjer so pili vodo in limonado,« je za revijo People takrat pojasnil vir in dodal: »Jennifer, ki je bila tam le eno uro, je bila vidno presenečena nad tem, da so otroci zelo lepo vzgojeni. Vse štiri je celo povabila k sebi domov in jim predlagala, da bi šli kdaj skupaj na sprehod v park, na hamburger ali sladoled …« Ko so se otroci vrnili domov in Angelini povedali o druženju z Jennifer, je dobitnica oskarja izgubila živce in svojemu nekdanjemu možu poslala besno sporočilo. »Menila je, da je s tem jasno prestopil vse meje,« je razkril vir.

Pred kratkim pa je zvezdniški prepir dobil nove razsežnosti. Po poročanju ameriških medijev Shiloh že dolgo sanjari o tem, da bi postala igralka. Tega se zaveda tudi Jennifer, ki ji bo očitno izpolnila sanje, saj naj bi ji zagotovila vlogo v svojem novem filmu, glasbeni drami The Goree Girls. »Potem ko je Jen razkrila, da bi Shiloh lahko dobila manjšo vlogo, je Brad poskrbel za to, da bi ji Angie dovolila igrati v filmu. Seveda le v primeru, da snemanje ne bi sovpadalo z njenimi šolskimi obveznostmi in jih na kakršenkoli način oviralo,« je za spletni časopis International Business Times pojasnil neimenovani vir. Angelina svoji ljubljeni hčerki sicer ne bi rada uničila sanj, a vse skupaj ji ni niti najmanj všeč. »Angie je menda besna kot ris. Ob misli, da bi Shiloh igrala ob Jennifer, postane resnično razjarjena,« je še dodal vir. Pogodba menda še ni podpisana, Brad in Jennifer pa močno upata, da si Angelina v zadnjem trenutku ne bo premislila in svoji hčerki vendarle prepovedala igrati v filmu s svojo največjo »sovražnico« …     

prejšnji članek
Horoskop: Čas je za umiritev in razjasnitev
Horoskop
Horoskop: Čas je za umiritev in razjasnitev
naslednji članek
Blaž Švab o tem, zakaj ne govori o očetovstvu
Svet slavnih
Blaž Švab o tem, zakaj ne govori o očetovstvu