Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jerry Seinfeld se vrača na male ekrane!

14. 4. 2020; 05.00
Avtor: STA / V.M.
jerry seinfeld

Seinfeld foto: Profimedia

Priljubljeni komik Jerry Seinfeld je z Netflixom sklenil pogodbo za dva enourna stand-up šova. Prvi iz leta 2017 Jerry Before Seinfeld je požel navdušenje med gledalci, zdaj se med oboževalce vrača z naslovom Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill. Premiera predstave, polna humorja in neprizanesljivih avtobiografskih uvidov, bo 5. maja.

Jerry Before Seinfeld je obsegal vsakodnevne domislice, ki jih poraja sprotno življenje, te pa je Seinfeld nadgradil še z videi iz otroštva, ki so pred gledalce postavili polnokrven lik enega najbolj priljubljenih ameriških komikov.

Od leta 2021 bo na Netflixu dostopnih tudi vseh 180 epizod priljubljene serije Seinfeld, poroča ameriška revija Variety.

Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill se je pridružil nizu podobnih stand-upov na Netflixu, ki so se izkazali za med gledalci spletnih vsebin zelo hvaležen žanr.

Komik Jerry Seinfeld je za finalno sezono humoristične serije Seinfeld za vsako vrstico dobil okoli 13.000 dolarjev (10.442,61 evra).

Komik Jerry Seinfeld je za finalno sezono humoristične serije Seinfeld za vsako vrstico dobil okoli 13.000 dolarjev (10.442,61 evra). foto: Reuters

prejšnji članek
Bagolo je žena za rojstni dan močno razvajala
Svet slavnih
Bagolo je žena za rojstni dan močno razvajala
naslednji članek
Zakaj bi morali jesti redkvice?
Zdravje
Zakaj bi morali jesti redkvice?
#obraziavenija
obraziavenija