profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Serija, ki je na Hrvaškem rušila rekorde

21. 4. 2020; 09.00
Avtor: K.M./PR
na granici Šverc komerc

Šverc komerc foto: Promocijski material

Serija Šverc komerc (Na granici) je na Hrvaškem rušila rekorde gledanosti in prejela prestižne nagrade. Nekatere igralce pa že poznate ...

Serija Šverc komerc (Na granici), ki so jo leta 2018 ustvarili po konceptu avtorjev Mirne Miličić, Vlade Bulića in Gorana Rukavine, je na Hrvaškem rušila rekorde gledanosti in prejela prestižne nagrade. Serija bo na kanalu Pop TV na sporedu od 4. maja dalje, od ponedeljka do četrtka ob 20. uri.

Mlada, sveže diplomirana ekonomistka Petra se iz Zagreba vrne v svoj domači kraj Lokvico. Na poti domov sreča policista Marka, ki je po novem zadolžen za nadzor na meji med Hrvaško ter Bosno in Hercegovino, kjer poteka tihotapljenje. Od tihotapljenja tobaka in drugih dobrin živi celotna vas, vodi pa ga Petrina babica Zorka. Zorka namerava Petro seznaniti s poslom in ji ga nekega dne prepustiti. Oče vsakega fanta v vasi si želi, da bi se njegov sin poročil s Petro, saj bi tako imel zajamčeno delo v prihodnosti. Glavna grožnja nezakonitemu poslu je načelnik Tomo, ki si že vrsto let prizadeva narediti konec tihotapljenju, a mu to nikakor ne uspe. Novi mejni policist Marko se znajde v veliki dilemi: razkriti domačine ali biti tiho in osvojiti Petrino srce.

Ali bo Petra zavoljo ljubezni ogrozila posel, od katerega živi skoraj cela vas? Ali bo Marko zavoljo ljubezni ogrozil svojo službo policista in prešel na „temno stran“? A to še zdaleč ni vse ...

Šverc komerc foto: Promocijski material

Petra

Petra je temperamentno, samozavestno in zapeljivo dekle. Njen nasmešek je njeno glavno orožje, ki ga z veseljem izkorišča. Tako kot njena babica Zorka, tudi ona ni videti kot nekdo, ki se ukvarja s tihotapljenjem. Petra se bo tihotapskim poslom pridružila iz ljubezni in ne potrebe po denarju. Obožuje adrenalin, ki ga je že kot otrok razvila med druženjem z zvito babico. Tudi ona ima smisel za humor in prirojeno preračunljivost. Rada se smeje, je zabavna in polna energije, ki jo prenaša na vse okrog sebe in tako z lahkoto premaguje vsakodnevne zagate.

Marko

Marko je privlačen in neskončno šarmanten mlad policist, ki ljubi izzive in ima zelo razvito družabno inteligenco. Ker po naravi ni ravno piflar, tudi zakonov ne jemlje resno od vejice do pike. Tu in tam se mora izvleči in zoprnih situacij, kakor ve in zna.

prejšnji članek
Horoskop: Ne utapljajte uma v slabi volji
Horoskop
Horoskop: Ne utapljajte uma v slabi volji
naslednji članek
Bine Volčič v teh časih nesebično priskočil na pomoč
Svet slavnih
Bine Volčič v teh časih nesebično priskočil na pomoč