901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hana in Goran med karanteno znova na male ekrane!

24. 4. 2020; 09.00
Avtor: V.M.
hana in goran 3

Hana in Goran foto: RTL

Parček bo zopet sodeloval z voditeljico Antonijo Blaće.

Hana Rodić in Goran Jurjenec bosta tokrat sodelovala v nekoliko drugačni oddaji. Podajata se namreč na tekmovanje za denarno nagrado, ki jo bosta skušala osvojiti tekom kviza '10 vprašanj'. A ne zase! V oddaji bosta sodelovala kot pomočnika, ki bosta lahko ekipi tekmovalcev olajšala pot do zmage. V vsaki oddaji bodo namreč sodelovale  tri tekmovalne ekipe, njihovi pomagači pa bodo znani obrazi različnih RTL-ovih resničnostnih šovov. Med prvimi se v bitko podajajo nekdanji liki iz resničnostnih oddaj Sanjski moški in Ljubezen na vasi. 

Kot veliko zanimivost velja omeniti, da se Hrvati preizkušajo v povsem novem načinu ustvarjanja oddaje, ki bo zaradi pandemije novega koronavirusa potekala prek različnih lokacij, ki jih bodo nato virtualno združili. 

Antonija Blaće je tokrat sama v studiju. foto: RTL

»Ko sem že mislila, da sem odvodila prav vse formate oddaj, po vseh javljanjih v živo iz aren, pred 10 tisoč gledalci, ki so prihajali celo iz različnih kontinentov, me sedaj čaka nekaj povsem nasprotnega. V studiu sem sama, s tekmovalci pa se slišim in vidim tako, kot bi komunicirali prek Skypa,« je svoje vtise strnila voditeljica Antonija Blaće.

prejšnji članek
Špela Grošelj spet samska?
Svet slavnih
Špela Grošelj spet samska?
naslednji članek
Žana pokazala prvi posnetek novega družinskega člana
Svet slavnih
Žana pokazala prvi posnetek novega družinskega člana