favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Wabra Jakič znova na operacijo

25. 4. 2020; 05.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
wabra nina-mjp

Nina Wabra Jakič foto: Revija Zvezde

Nina Wabra Jakič je premagala še enega raka. Ko bo konec vseh medicinskih posegov, bo praznovala in se zahvalila vesolju, ker ji je pomagalo prestati še eno preizkušnjo.

Nina Wabra Jakič je dekle, ki vsakogar nav-dihne s svojim optimizmom in pogumom. Te dni mineva dobro leto dni od vnovične diagnoze rak, ko je morala prestati novo operacijo, kemoterapijo in vse, kar spada zraven.

»Bilo je težko, vendar sem s pomočjo svojih nekako izpeljala,« pravi Nina, ki jo v kratkem čaka še nova operacija, s katero ji bodo rekonstruirali dojko. »Dogovorila sem se za operacijo, zdaj poteka širjenje kože in mišic. Nato pa bi se rada čim prej vrnila v službo,« še doda. Nina je hvaležna, da ji ob strani stojijo njeni najbližji. In ker se rada druži, namerava z njimi proslaviti vse svoje zmage. »Ko bo konec vseh medicinskih posegov, bom praznovala. Povabila bom vse najbližje ljudi, ki so mi stali ob strani, in naredila zabavo, kot se spodobi. Vesolju bomo darovali zahvalo, da mi je pomagalo iti skozi še eno preizkušnjo. Praznovali bomo, da sem še močnejša, bolj prekaljena, da imam novo lekcijo,« pravi Nina, ki ima za naprej še veliko želja.

Nina Wabra Jakič foto: osebni arhiv

Z možem Galom in sinom Leom bi šla rada v Barcelono. Nedavno so bili na Cipru, kamor so šli s širšo družino na izlet in si napolnit baterije. »Barcelona se mi zdi enostavno obvladljiva, izposoditi se da tudi krasne motorčke, ki so v veliko pomoč invalidom. Potem bi šla z Galom rada še v London obiskat prijatelja. Čaka pa me tudi morje, ki sem ga morala lani zaradi zdravljenja izpustiti,« naniza svoje načrte ta izjemna in pogumna ženska. Seveda pa bo šla, takoj ko ji bodo zdravni-ki dovolili, tudi v službo.

prejšnji članek
Pia Zemljič slavila 45. rojstni dan
Svet slavnih
Pia Zemljič slavila 45. rojstni dan
naslednji članek
Zakaj je seks potreben vsakodnevno?
Odnosi
Zakaj je seks potreben vsakodnevno?