900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrito, kdo je konj iz Basijevega videospota

8. 5. 2020; 07.00
Avtor: K.M.
Luka Basi_konj

Videospot Taxi foto: Promocijski material

V videospotu Luke Basija za pesem Taxi, ki ima že več kot 3 milijone ogledov, nastopi tudi oseba s konjsko masko. Zdaj je razkrito, komu je pripadala ta vloga.

Danes sta namreč svoj nov videospot za pesem Na frišno predstavila Rok in Anej Piletič, BQL. Na začetku videospota pa osebo s konjsko masko pripelje ravno Luka Basi v svojem rdečem taksiju. In kdo to je? 

Nihče drug kot Rok Piletič. "Sem tudi del ustvarjalne ekipa tudi v ozadju pri Raay Music in Neo Visuals, ne samo kot izvajalec ... seveda pri prudukciji, organizaciji, urejanju, in tako sem v Basijevem spotu odigral vlogo "konja", pa se mi je zdelo simpatično, da to razkrijemo v najinem novem videospotu 'Na frišno'," pojasnjuje Rok. 

Z novimi skladbami Rok in Enej načrtujeta tudi nove izzive, pri katerih se jima bodo lahko pridružili glasbeni navdušenci, ki obožujejo petje in njuno glasbo. BQL je namreč ambasador akcije ČAS DA ZABLESTIŠ, ki mladim omogoča sodelovanje v enem od glasbenih projektov v prihajajočih mesecih. Projekt ČAS DA ZABLESTIŠ omogoča vsem pevcem, da se s posnetkom svojega petja prijavijo in z malo sreče zapojejo z Rokom in Enejem v eni od njunih prihodnjih pesmi.

prejšnji članek
Horoskop: Čaka vas pomembna priložnost
Horoskop
Horoskop: Čaka vas pomembna priložnost
naslednji članek
Teja Perjet presenetila z vizualno spremembo
Svet slavnih
Teja Perjet presenetila z vizualno spremembo