erika znidarsic 1 Dobra karma

'Pri denarju ni čustev,' trdi voditeljica, ki je ...

Tanja Ribič z mamo Jožico Svet24.si

Tanja je trepetala za mamo, ki je zbolela za ...

marjan sarec pl6 Reporter.si

Šarec si je premislil: novo prehodno vlado bi bil...

Mihael Karner Svet24.si

V Ameriki iskan zločinec, v Ljubljani ugleden ...

aleš-hojs Necenzurirano

Janševo reševanje vojaka Hojsa

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

nika-zorjan, draga-korona Njena.si

Nika Zorjan postala seksi blondinka, oboževalci ...

Igralka odvrgla vsa oblačila
| V.M.

Igralka odvrgla vsa oblačila

Saša Pavlin Stošić, POP TV/ Ksaver Šinkar

Igralka Saša Pavlin Stošić je ustvarila videospot s prav posebnim pomenom. Del zgodbe je tudi golota, ki osmišlja umetniško osvetlitev glasbene pripovedi.

Igralka Saša Pavlin Stošić predstavlja videospot za pesem Inside Love, v katerem je sodelovala kot režiserka in glavna igralka. Nadarjena umetnica je pesem avtorjev Leeja Harrisa in Davorja Božiča obogatila z umetniško zgodbo, ki publiko nagovarja skozi prizmo globalne transformacije.

Foto: Darko Sintič - Saša Pavlin Stošić

»Pesem Inside Love naslavlja ljudi, da ponovno ali na novo odkrijejo ljubezen do sebe. Predvsem v tej težki situaciji v času pandemije, v času strahu, panike in negotovosti želi spodbuditi ljudi, da se obrnejo vase in poskušajo najti notranji mir in zaupanje, da bo še vse dobro. Ugotavljam, da je tudi zame ljubezen do same sebe vedno večji izziv kot ljubezen do bližnjih," je za POP TV pojasnila igralka.

31-letna igralka, ki v videozgodbi nosi svetlo lasuljo, je pred kamero nastopila tudi gola, saj se ji je slednje zdelo nujno za upodobitev sporočila.

Foto: Darko Sintič - Saša Pavlin Stošić

»Z režiserko (torej sama s sabo) sva se strinjali, da je golota za zgodbo nujna, čeprav je naročniki niso niti zahtevali niti pričakovali. Goloto razumem kot najvišjo obliko pristnosti, ko se ne moreš več za ničemer skrivati. Danes še vedno tabuizirana, pohujšljiva in na žalost prevečkrat zlorabljena, čeprav je v umetnosti prisotna praktično od začetka. V tem primeru je golota nujna, znak za popolno predajo spremembam, ki jih doživlja ženska, ki jo spremljamo v spotu.«