erika znidarsic 1 Dobra karma

'Pri denarju ni čustev,' trdi voditeljica, ki je ...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 9. julija

janez jansa bobo1 Reporter.si

Kako je Janša klical na Reporter in spraševal ...

politične točke Svet24.si

Slovenci in maske: v trgovini brez, odzval se ni ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Necenzurirano

Večerni obiski Aleša Hojsa na policiji

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Tanja Žagar Njena.si

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo ...

Ljubezen po domače: Tanja medijske pozornosti ne pogreša
| Eva Jandl

Ljubezen po domače: Tanja medijske pozornosti ne pogreša

Tanja Postružnik Koren, POP TV

Srčna televizijska voditeljica Tanja Postružnik Koren, ki je v šovu Ljubezen po domače tudi velika zaupnica tekmovalcev, je bila kar nekaj pomladi stalnica na televizijskih ekranih, a letošnjo pomlad ne spremljamo priljubljenega šova, v katerem podeželski fantje in dekleta iščejo ljubezen.

A Tanja pravi, da medijske pozornosti ne pogreša. »Res je, te dni bi kot po navadi morali spremljati 4. sezono Ljubezni po domače, a brez skrbi, zelo kmalu se vračamo. Jesenski večeri bodo kot nalašč za romantiko, smeh in vse odtenke odnosov, čustev ter medčloveških vprašanj. Priprave za novo sezono tudi že potekajo, kar pomeni, da se ne damo, kakor ljubezen, ki vedno najde pot,« je dejala Tanja.

Foto: Pop TV - Tanja Postružnik Koren

Med šovom se je našlo kar nekaj parov, na poti pa je že tretji dojenček. »Zelo zelo sem vesela, da slišim vesele zgodbe, da smo lahko del življenjskih poti naših sodelujočih. Veseli me, da kljub temu, da gre za teve šov, ljudem spreminjamo življenja na bolje. Skoraj vsi bi namreč še enkrat ponovili vstop v našo oddajo.« V šovu ni le voditeljica, ampak tudi zaupnica iskalcev ljubezni. »Z vsem srcem sem pri oddaji in zakulisjih, v solzah in smehu. Pri nas velja, enkrat v oddaji, vedno del oddaje, zato se to nikoli ne konča. Zato vem, da sem prava za to, ker imam rada ljudi in ker me njihove zgodbe bogatijo.«