stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trenerju Janu se je pridružilo skoraj 5 tisoč Slovencev!

7. 6. 2020; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
jan k

Priljubljeni osebni trener Jan Kovačič. foto: Osebni arhiv

Jan Kovačič je vadbo prenesel na splet in tako navdušil več kot pet tisoč ljudi, ki pridno garajo ob njegovih brezplačnih vajah.

Vrhunski osebni trener Jan Kovačič nikoli ne počiva. Kako tudi bi, saj mora biti zgled svojim varovancem. In teh je res ogromno. Zaradi epidemije koronavirusne bolezni, ki je naša življenja obrnila na glavo, vadbe tokrat potekajo kar prek spleta. Jan zatrjuje, da smo lahko aktivni tudi doma.

»Včasih je lahko vse skupaj še lažje, saj se nam ni treba voziti v telovadnice ali fitnese, uro treninga lahko določimo sami, kot pripomoček izberemo kar kavč ali stol, zelo prav pridejo tudi steklenice ali čisto običajna preproga. Za piko na i pa ob vsem skupaj še prihranimo, no, vsaj program, ki sem ga sestavil jaz in ob katerem vsak dan vadi že skoraj pet tisoč Slovencev, je povsem brezplačen,« nam je zaupal. Kateri od športov pa je najbolj pri srcu njemu?

»Odvisno od letnega časa. Pozimi rad smučam, spomladi in jeseni hodim v hribe in tečem, poleti pa me lahko pogosto najdete v Tolminu na kajaku ali supu,« je zgovoren vedno nasmejani Jan, ki pa je precej bolj skrivnosten in redkobeseden, ko beseda nanese na njegovo ljubezensko življenje. »Ta del bom tokrat raje obdržal kar zase,« se skrivnostno namuzne.

prejšnji članek
Jennifer Aniston prispevala milijon dolarjev za boj proti rasizmu
Svet slavnih
Jennifer Aniston prispevala milijon dolarjev za boj proti rasizmu
naslednji članek
Kaj se dogaja z družino Ane Klašnja?
Resničnostni šovi
Kaj se dogaja z družino Ane Klašnja?
#obraziavenija
obraziavenija