stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenske pevke so to storile prvič po šestnajstih letih

10. 6. 2020; 11.00
Avtor: K.M.
bepop-daj_se_nasmej-press foto3_foto_agencija_damn

Bepop foto: Agencija Damn

Alenka, Ana in Tinkara so se jeseni vrnile na svoj začetek in obudile nekdanjo skupino Bepop. Zdaj pa presenečajo tudi z novo pesmijo in kmalu tudi videospotom.

Vse se je začelo s spoznavnim klepetom ob dobrodelni decembrski prireditvi, kjer so se zaklepetale z Žanom Serčičem. Vse bolj iskani producent, ki je ravnokar izdal svoj album, ob kupu ostalih projektov pa je tudi producent naslednje plošče Jana Plestenjaka, je odlično začutil energijo skupine. "Le nekaj dni zatem, ko smo mu omenile, da nas mika posneti kaj novega, nam je sporočil, da ima skladbo za nas. Že ob prvem poslušanju osnutka smo vedele, da je to to, Tinkari so se celo orosile oči. Vse je zvenelo tako, kot bi se dela lotile same. Zelo dobro mu je uspelo ujeti naše občutke, to, kar zagovarjamo, kar želimo prenesti na publiko."

#BepopLadies so za pesem že posnele tudi videospot, njihov prvi po šestnajstih letih. Predstavile ga bodo še pred počitnicami. Zdaj pa se seveda želijo tudi čim prej vrniti na koncertne odre, kjer bodo lahko novo pesem zapele z oboževalci: "Upamo, da se omejevalni ukrepi tudi za glasbenike čim prej sprostijo, mnogim je to edini vir zaslužka, me bi pa tudi rade že počasi pretegnile glasilke v živo!"

prejšnji članek
50 let dišečih spominov
Zdravje
50 let dišečih spominov
naslednji članek
Nova podoba Jerneja Tozona
Svet slavnih
Nova podoba Jerneja Tozona