zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Senidina preteklost se ne sklada s sedanjostjo

13. 6. 2020; 06.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
senidah

Senidah foto: Marko Vavpotič/M24

Ena največjih zvezdnic na Balkanu, slovenska pevka Senidah, pravi, da je bila zelo sramežljiv otrok in pred 25. letom ni nikoli pela.

Le kdo ne pozna priljubljene pevke Senidah, ki trenutno velja za eno najuspešnejših balkanskih zvezdnic in članico glasbene skupine Muff? Senida Hajdarpašić, ki je aprila praznovala 35 let, je danes znana kot glasbena senzacija, ki pa je v resnici začela peti šele pred desetimi leti, kar opraviči z razlogom, da je bila kot otrok strašno sramežljiva. Rojena Ljubljančanka, ki je otroštvo preživela v Trnovem in je danes znana po svojem prepoznavnem vokalu, ni hodila v glasbeno šolo.

»Pred 25. letom nisem niti pela niti igrala. Le doma sem dala mami kamero, v radio pa kaseto in sem imela svoj koncert. Bila sem zelo sramežljiva, prav nerodno mi je bilo,« je priznala Senidah, ki danes niti malo ni sramežljiva, temveč zelo samozavestna. »Naj me pljuvajo ali pa hvalijo, da le niso ravnodušni. Ne moti me. Z leti sem se naučila takšne stvari blokirati in nič več mi ne pride do živega,« je še priznala pevka, ki je pred kratkim posnela duet z bosanskim pevcem Dinom Merlinom, in sicer sta ga posnela na skrivaj, pesem pa bo na novem albumu Dina Merlina, ki naj bi izšel poleti.

prejšnji članek
Kaj se je zgodilo z Laro Komar?
Svet slavnih
Kaj se je zgodilo z Laro Komar?
naslednji članek
Tako močan, da preprečuje celo sladkorno bolezen
Zdravje
Tako močan, da preprečuje celo sladkorno bolezen
#obraziavenija
obraziavenija