stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Havajsko rajski piknik Ivjane Banić

24. 6. 2020; 09.00
Avtor: V.M.
Ivjana Banić

Ivjana Banić foto: Osebni arhiv

Takole z družino na Havajih uživa radijska voditeljica Ivjana Banić.

Ivjani Banić skupaj s srčnim izbrancem Rokom ter triletno Vilo in enoletnim Krasom na Havajih še zdaleč ni dolgčas, čeprav se zdi, da dopust dobesedno živijo. Družina namreč vsak dan odkriva nove zanimivosti rajske dežele in ljudi, ki so jih razsvetlili zlasti s pogledom na obzorje hedonizma. Tu nemara človek lažje dojame, da ne živimo z namenom, da bi zgarano klonili pod bremeni življenja, pač pa da bi se med preskakovanjem ovir znali sprostiti in uživati.

Ivjana Banić foto: Osebni arhiv

Ivjana je danes spletne prijatelje seznanila s tem, kako čudoviti so pikniki, ki si jih na obali pričarajo domačini. Sami so si sicer privoščili precej bolj skromno različico, a moramo priznati, da bi bila v takšnem ambientu s čudovitim razgledom dovolj že ena sama banana, ki bi jo pozobali med sedenjem na mivki.

»A veš tisto, ko nekateri prinesejo celo dnevno sobo s sabo na plažo. In še kuhno zraven.⁣ No, takšni so tudi Havajčani. Postavijo si cele šotore, razgrnejo deke, roštilj za enkratno uporabo, torte, narezke, hladilne torbe, balone ... naredijo si streho oz. šotor oz. senco, med drevesoma razpnejo visečo mrežo in ... se družijo, imajo lepo, izvajajo jogo, srfajo, igrajo na ukulele .. ni da ni. To je ta tapravi hedonizem,« je na družbenem omrežju zapisala Ivjana in opis pospremila s fotoutrinki družinskega piknika.

Prekrasno, kajne?

prejšnji članek
Pevki Regini so se uresničile sanje
Svet slavnih
Pevki Regini so se uresničile sanje
naslednji članek
Najini mostovi: Igralec presrečen, postavil je nov mejnik
Svet slavnih
Najini mostovi: Igralec presrečen, postavil je nov mejnik