Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo Michael Keaton znova stopil v Batmanove čevlje?

25. 6. 2020; 09.00
Avtor: STA
Michael Keaton-foto 4

Michael Keaton-foto 4

Michael Keaton, ki je v vlogi Batmana nazadnje zaigral v filmu Batmanova vrnitev Tima Burtona iz leta 1992, bo morda ponovno oblekel Batmanov kostum in ob Ezri Millerju zaigral v filmu The Flash. Režijo bo prevzel argentinski režiser Andy Muschietti, piše spletni portal The Guardian.

Po pisanju spletnega portala The Wrap se igralec začenja z Detective Comics dogovarjati, da bi ponovno prevzel vlogo, ki jo je nazadnje odigral leta 1992 v filmu Batmanova vrnitev. Kako velika bi bila Keatonova vloga v filmu The Flash z Ezro Millerjem v naslovni vlogi, še ni znano. Stripovski junak Flash, ki ga je odigral Miller, se je sicer, preden se je pojavil v filmu Liga pravičnih, najprej pojavil v filmu Batman proti Supermanu: Zora pravice.

Michael Keaton- foto 2

Muschietti je režijo prevzel potem, ko je leta 2016 od projekta odstopil Rick Famuyiwa. Zgodba bo popolnoma ignorirala filma o Batmanu, ki ju je režiral Joel Schumacher, in se bo vrnila k filmu Batmanova vrnitev. Temeljila bo na stripu iz leta 2011 z naslovom Flashpoint, kjer Flash potuje nazaj v času, da reši svojo mater.

prejšnji članek
Horoskop: Ohranite fokus na potrebnih stvareh
Horoskop
Horoskop: Ohranite fokus na potrebnih stvareh
naslednji članek
Johnny Rotten: 'Z ženo je slabše iz dneva v dan'
Svet slavnih
Johnny Rotten: 'Z ženo je slabše iz dneva v dan'