profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Osupla Bepop dekleta tega niso pričakovala

27. 6. 2020; 09.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
BEPOP

Bepop Ladies foto: Promocijska fotografija

Ko so Ana, Alenka in Tinkara naznanile, da se kot skupina Bepop vračajo na slovenske odre, so v številnih oboževalcih vzbudile lepe spomine, kar je bilo mogoče opaziti tudi na mnogih koncertih. Vseeno pa so se naslednji meseci razpletli drugače, kot so dekleta pričakovala.

Ko so pevke septembra napovedale vrnitev, so med nekdanjimi oboževalci povzročile pravo evforijo, ki se je nadaljevala tudi po številnih nastopih po Sloveniji. Vseeno pa je vedno nekaj manjkalo – nova in sveža pesem, seveda.

»Na začetku smo ciljale na stare oboževalce, ki so že vse od septembra čakali na nekaj novega. Takrat tega nismo načrtovale, nakar se je izkazalo, da je veliko želje in povpraševanja po nečem novem,« razlagajo dekleta, ki so bila nad odzivom občinstva pozitivno presenečena.

»Nismo pričakovale takšnega odziva. Pri starih oboževalci, ki so zdaj odrasli, stare pesmi očitno vzbudijo takšna lepa čustva. Nekateri – tako ženske kot moški – celo jočejo pod odrom,« so raznežene še same pevke, ki pozdravljajo tudi to, da je med poslušalci tudi veliko otrok, ki jim pesmi verjetno predvajajo starši.

prejšnji članek
V objektiv ujeli ljubečega Boštjana Romiha
Svet slavnih
V objektiv ujeli ljubečega Boštjana Romiha
naslednji članek
Tisti usodni poljub: Sude sestra turškega zvezdnika
Svet slavnih
Tisti usodni poljub: Sude sestra turškega zvezdnika