tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Creator Njena.si

Jesen bo v znamenju tega trenda

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Osupla Bepop dekleta tega niso pričakovala
| Revija Zvezde Lady

Osupla Bepop dekleta tega niso pričakovala

Bepop Ladies, Promocijska fotografija

Ko so Ana, Alenka in Tinkara naznanile, da se kot skupina Bepop vračajo na slovenske odre, so v številnih oboževalcih vzbudile lepe spomine, kar je bilo mogoče opaziti tudi na mnogih koncertih. Vseeno pa so se naslednji meseci razpletli drugače, kot so dekleta pričakovala.

Ko so pevke septembra napovedale vrnitev, so med nekdanjimi oboževalci povzročile pravo evforijo, ki se je nadaljevala tudi po številnih nastopih po Sloveniji. Vseeno pa je vedno nekaj manjkalo – nova in sveža pesem, seveda.

»Na začetku smo ciljale na stare oboževalce, ki so že vse od septembra čakali na nekaj novega. Takrat tega nismo načrtovale, nakar se je izkazalo, da je veliko želje in povpraševanja po nečem novem,« razlagajo dekleta, ki so bila nad odzivom občinstva pozitivno presenečena.

»Nismo pričakovale takšnega odziva. Pri starih oboževalci, ki so zdaj odrasli, stare pesmi očitno vzbudijo takšna lepa čustva. Nekateri – tako ženske kot moški – celo jočejo pod odrom,« so raznežene še same pevke, ki pozdravljajo tudi to, da je med poslušalci tudi veliko otrok, ki jim pesmi verjetno predvajajo starši.