1_dejan krajnc Dobra karma

Dejan Krajnc iskreno o svojem stanju: Trpim, a ne ...

princ-filip, pogreb, harry, william Svet24.si

FOTO: Tako daleč narazen sta stala William in ...

jansa pahor bobo Reporter.si

Šarec: Še malo in bosta Janša in Pahor »non ...

starejši, prepir Svet24.si

Ozadje drame, ki spremlja ustanavljanje urada za ...

DiTjlBYXkAEGfrn Necenzurirano

Afera "non-paper": Janšev molk, ki pove vse ...

jure1 Njena.si

Igralec Jure Ivanušič navdušil s fit postavo

Nino Ošlak Odkrito.si

NINO OŠLAK: »Pobegnil sem od doma, pa ne samo ...

Sebastijan Cavazza podprl svojo Ajdo Smrekar
| K.M.

Sebastijan Cavazza podprl svojo Ajdo Smrekar

Igralec Sebastian Cavazza je med prvimi čestital svoji partnerki in sodelavki Ajdi Smrekar., M24

V Mestnem gledališču ljubljansko so premierno uprizorili dramo Koščki svetlobe angleškega avtorja Simona Longmana, v kateri igrata Ajda Smrekar in Lena Hribar.

Drama Koščki svetlobe mladega avtorja Simona Longmana, ki piše intimne zgodbe in zelo globoko raziskuje človeške odnose, govori o razlikah, ki vodijo v različne življenjske izbire, o stvareh, ki jih zavestno obdržimo v spominu, o stvareh, ki smo se jih odločili pozabiti, o obžalovanju, o opustelih življenjskih ciljih, o negotovosti in hkrati trdnosti odnosov med sorojenci, o besedah, ki tako pogosto nimajo moči povedati tistega, kar bi bilo najnujnejše, predvsem pa o odgovornosti: odvrženi, sprejeti, vsiljeni. Besedilo je melanholično in hkrati duhovito, turobno kot deževni Midlands in hkrati svetlo, Jessine (Ajda Smrekar) in Sarine (Lena Hribar) besede trde in hkrati poetične, prestrašene in hkrati upajoče.

Na premiero so Ajdo in Leno podprli tudi številni prijatelji in družinski člani. Smrekarjevo je tako podprl vedno urejeni igralec in njen partner Sebastijan Cavazza. Med publiko pa smo ujeli tudi Leninega očeta, slovenskega igralca Zvoneta Hribarja, in njenega partnerja, igralca in voditelja Nika Škrleca