erika znidarsic 1 Dobra karma

'Pri denarju ni čustev,' trdi voditeljica, ki je ...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 9. julija

janez jansa bobo1 Reporter.si

Kako je Janša klical na Reporter in spraševal ...

politične točke Svet24.si

Slovenci in maske: v trgovini brez, odzval se ni ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Necenzurirano

Večerni obiski Aleša Hojsa na policiji

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Tanja Žagar Njena.si

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo ...

Sebastijan Cavazza podprl svojo Ajdo Smrekar
| K.M.

Sebastijan Cavazza podprl svojo Ajdo Smrekar

Igralec Sebastian Cavazza je med prvimi čestital svoji partnerki in sodelavki Ajdi Smrekar., M24

V Mestnem gledališču ljubljansko so premierno uprizorili dramo Koščki svetlobe angleškega avtorja Simona Longmana, v kateri igrata Ajda Smrekar in Lena Hribar.

Drama Koščki svetlobe mladega avtorja Simona Longmana, ki piše intimne zgodbe in zelo globoko raziskuje človeške odnose, govori o razlikah, ki vodijo v različne življenjske izbire, o stvareh, ki jih zavestno obdržimo v spominu, o stvareh, ki smo se jih odločili pozabiti, o obžalovanju, o opustelih življenjskih ciljih, o negotovosti in hkrati trdnosti odnosov med sorojenci, o besedah, ki tako pogosto nimajo moči povedati tistega, kar bi bilo najnujnejše, predvsem pa o odgovornosti: odvrženi, sprejeti, vsiljeni. Besedilo je melanholično in hkrati duhovito, turobno kot deževni Midlands in hkrati svetlo, Jessine (Ajda Smrekar) in Sarine (Lena Hribar) besede trde in hkrati poetične, prestrašene in hkrati upajoče.

Na premiero so Ajdo in Leno podprli tudi številni prijatelji in družinski člani. Smrekarjevo je tako podprl vedno urejeni igralec in njen partner Sebastijan Cavazza. Med publiko pa smo ujeli tudi Leninega očeta, slovenskega igralca Zvoneta Hribarja, in njenega partnerja, igralca in voditelja Nika Škrleca