Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dobrodelna gesta Luke Dončića, ki je zaradi korone odpadla

3. 7. 2020; 11.00
Avtor: K.M.
luka doncic re 1

foto: Reuters

Košarkar je na družbenem omrežju razkril, kaj bi se moralo odvijati v Sloveniji, a je zaradi nove koronavirusne bolezni vse skupaj splavalo po vodi.

Že pred več kot pol leta se je govorilo, da bo letos poleti v Sloveniji potekala nekakšna košarkaška tekma, ki bi se je moral udeležiti tudi lastnik košarkaškega kluba Dallas Mavericks, Mark Cuban. Pobudnik vsega skupaj je bil Luka Dončić, ki je zdaj tudi razkril, za kaj se je šlo in kje bi vse skupaj moralo potekati. Če le vmes ne bi posegla korona ...

Preberite: Lukova Anamaria razkrila, kaj počne v ZDA

"Danes bi moral biti prav poseben dan, če bi ga le okoliščine dovolile. Na jezeru Bled bi se moral odvijati dobrodelni dogodek, ki bi ga gostila naša fundacija Uresničimo sanje. V veliko čast bi mi bilo gostiti ljudi iz celega sveta, prijatelje in športe kolege, ki bi pomagali uresničiti sanje za slovenske otroke," je na Instagramu zapisal Luka in ob tem delil skupno fotografijo z lastnikom kluba, za katerega igra. Nato je še dopisal, da verjame, da bo vse skupaj mogoče naslednje leto. "Do takrat bomo delali skupaj z ambasadorji fundacije, da dosežemo svoje cilje in poizkušamo nasmejati čim več otrok," je še dodal priljubljeni košarkar. 

prejšnji članek
Horoskop: Ne boste ravno blesteli v poslu
Horoskop
Horoskop: Ne boste ravno blesteli v poslu
naslednji članek
Šok za slovensko radijsko voditeljico
Svet slavnih
Šok za slovensko radijsko voditeljico