franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Wil Smith v solzah, Jada priznala razmerje z mladim raperjem

11. 7. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
Will Smith

Will je bil med pogovorom z ženo na robu solz. foto: Profimedia

Po razkritju afere, ki naj bi jo raper August Alsina imel z 48-letno Jado Pinkett Smith, je ta zdaj vse skupaj tudi priznala.

Igralca Jada Pinkett Smith in Will Smith sta poročena že vse od leta 1997, v več kot dvajsetih letih zakona pa sta se že večkrat soočila z govoricami o ločitvi in aferah. Vseeno sta vedno vztrajala, da sta življenjska partnerja, za vedno, a je bilo očitno tega partnerstva pred štirimi leti že skoraj popolnoma konec. Pred dnevi je namreč raper in verjetno nekdanji prijatelj sina slavnega para August Alsina izjavil, da je imel pred leti ljubezensko razmerje z Jado. Mediji so povzemali stare novice o tem, da imata igralca odprt zakon in lažne informacije, da je par afero zanikal. Raper je celo trdil, da je Will dal Jadi dovoljenje za razmerje, ravno to pa naj bi bil glavni razlog, da se je Jada odločila spregovoriti. 

To je Jada naredila v svoji Facebook oddaji Red table talk (Pogovor za rdečo mizo), kjer sta tokrat sodelovala le ona in Will. Par je razkril, da je Jada mlademu raperju najprej pomagala kot prijateljica, kar pa se je s časoma razvilo v ljubezensko razmerje. Jada je razkrila, da je bila sama takrat 'zlomljena', saj naj bi bilo dolgoletnega razmerja z igralcem praktično že konec. Kot trdita oba igralca, še pred razmerjem z mladim raperjem. 

Jada Pinkett Smith in August Alsina foto: yt

"Takrat sem razmerju s tabo že naredil konec," je priznal Will, Jada pa je dodala, da je šlo za obdobje sporazumnega razhoda. Ob tem je poudarila, da so trditve, da je Will za razmerje dal dovoljenje neresnične, saj v resnici pri njem ni imel besede. "Ko sem dosegla neko notranje celjenje in se začela zavedati zadev o sebi in tebi (Willu), se je on odločil, da razmerje prekine in prekine vso komunikacijo z mano, kar je razumljivo. Tudi jaz z njim nisem komunicirala že od takrat, zato je malo čudno, da so te stvari prišle v javnost, saj so se zgodile že pred leti," je še razkrila Jada, Will pa je dodal: "Zame je bilo to že leta nazaj."

Par zdaj trdi, da je našel pot nazaj do svoje nezlomljive ljubezni in da sta boljša kot kadarkoli prej. 

prejšnji članek
Nosečnica Jana Koteska v najožji ulici na svetu
Svet slavnih
Nosečnica Jana Koteska v najožji ulici na svetu
naslednji članek
Zabavne aktivnosti za povezovanje družine
Zdravje
Zabavne aktivnosti za povezovanje družine