Screenshot_2021-08-05_16-37-38 Svet24.si

VIDEO: Podivjan bik na nelegalnem rodeu raztrgal ...

mojca-prelesnik Svet24.si

Cela Slovenija čaka NIJZ, oni pa noge namakajo v ...

luka dončić Svet24.si

Luka Dončič: "Nikakor se še nismo predali"

janez-janša, mauritius, božo-dimnik, andrej-marčič, katja-ujčič Reporter.si

Ljerka Bizilj: Zanimivi prijatelji Janeza Janše ...

Sibil Svilan Necenzurirano

Preživel je šest vlad, Janševa ga je odslovila

Lady_in_black%27s_dress Odkrito.si

Duh "gospe v črnem" obudil klinično mrtvega ...

jasmina galinec Njena.si

Jasmina iz Kmetije spremenila videz in priimek

Eve Boto koronavirus ni ustavil
| PR

Eve Boto koronavirus ni ustavil

eva boto, Osebni arhiv

Postavna Korošica, Eva Boto, se kljub krizi prireditev zaradi koronavirusa ne ustavlja.

Po akustičnem druženju v Dolenjskih Toplicah je Eva 18. julija v Rožnem vrtu na portoroški plaži pripravila samostojni koncert z bendom. Na fenomenalnem prizorišču, ki je bilo zaradi ukrepov zmanjšano in številčno omejeno, je Eva z odličnim bendom obalni publiki predstavila opus svojih pesmi s premiernega albuma in nekaterih popularnih motivov iz oddaje Znan obraz ima svoj glas, na katerem je lani zmagala.

Foto: osebni arhiv - Eva Boto

Eva je po koncertu povedala: »Bilo je čarobno in tako sproščena kot sem bila tukaj, nisem bila že dolgo. Rožni vrt v Portorožu je eden najlepših koncertnih prizorišč v Sloveniji in kapo dol, da se kljub vsem ukrepom dogajajo tako lepi koncerti. Bilo je nepozabno po štirih mesecih stati na odru z bendom in deliti vse lepe trenutke z njimi in s publiko. Po odzivih sodeč mislim, da smo vsem prisotnim pričarali nepozaben večer.«   Eva v podobnem ritmu nadaljuje tudi avgusta, ko bo ob nekaterih akustičnih večerih in koncertih nastopila po Sloveniji. Njen zadnji singel, skladba Lepo je živet z njenega premiernega albuma, je odlično sprejet tako po radijih, YouTube videu in seveda na koncertih.

Eva je za konec dodala: »Uživajte poletje, pazite nase in mislim, da se lahko ob držanju ustreznih ukrepov vseeno imamo lepo. Želim vam eno lepo, dolgo in sonca polno poletje