900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Eve Boto koronavirus ni ustavil

21. 7. 2020; 12.00
Avtor: PR
4_eva boto

eva boto foto: Osebni arhiv

Postavna Korošica, Eva Boto, se kljub krizi prireditev zaradi koronavirusa ne ustavlja.

Po akustičnem druženju v Dolenjskih Toplicah je Eva 18. julija v Rožnem vrtu na portoroški plaži pripravila samostojni koncert z bendom. Na fenomenalnem prizorišču, ki je bilo zaradi ukrepov zmanjšano in številčno omejeno, je Eva z odličnim bendom obalni publiki predstavila opus svojih pesmi s premiernega albuma in nekaterih popularnih motivov iz oddaje Znan obraz ima svoj glas, na katerem je lani zmagala.

Eva Boto foto: osebni arhiv

Eva je po koncertu povedala: »Bilo je čarobno in tako sproščena kot sem bila tukaj, nisem bila že dolgo. Rožni vrt v Portorožu je eden najlepših koncertnih prizorišč v Sloveniji in kapo dol, da se kljub vsem ukrepom dogajajo tako lepi koncerti. Bilo je nepozabno po štirih mesecih stati na odru z bendom in deliti vse lepe trenutke z njimi in s publiko. Po odzivih sodeč mislim, da smo vsem prisotnim pričarali nepozaben večer.«   Eva v podobnem ritmu nadaljuje tudi avgusta, ko bo ob nekaterih akustičnih večerih in koncertih nastopila po Sloveniji. Njen zadnji singel, skladba Lepo je živet z njenega premiernega albuma, je odlično sprejet tako po radijih, YouTube videu in seveda na koncertih.

Eva je za konec dodala: »Uživajte poletje, pazite nase in mislim, da se lahko ob držanju ustreznih ukrepov vseeno imamo lepo. Želim vam eno lepo, dolgo in sonca polno poletje

prejšnji članek
Višnje pospešujejo regeneracijo
Zdravje
Višnje pospešujejo regeneracijo
naslednji članek
Zakaj se Savina smehlja, četudi je žalostna?
Svet slavnih
Zakaj se Savina smehlja, četudi je žalostna?