Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

7. rojstni dan princa Georga obeležili s fotoutrinki

22. 7. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
princ george 1

Princ George foto: Profimedia

Javnost je malega princa, ki ni več tako zelo majhen, v zadnjem času zelo poredko videla. Kate je ob prazniku svojega prvorojenca posnela dve sila prikupni fotografiji.

Britanski princ George danes praznuje sedmi rojstni dan. Ob slavnostnem dnevu je Kensingtonska palača objavila dve fotografiji slavljenca, ki jih je posnela mati Kate in s katerima so javno obeležili njegov osebni praznik.

Fotoutrinek nasmejanega Georga priča, da je po videzu vse bolj podoben svojemu očetu. Po objavi na družbenem omrežju Instagram so spletni uporabniki malega princa zasuli s čestitkami in lepimi željami, z zapisi pa so njegov praznik pospremili tudi na strani družbenega omrežja, ki jo upravljajo zvesti oboževalci.

»Vse najboljše dragoceni princ, ki ni več tako zelo majhen. Prvi kraljevi dojenček nove generacije! 22. julij, 2013 je zaznamovalo rojstvo kraljeve visokosti princa Georgea Alexandra Louisa Cambriškega. Njegovo rojstvo je povzročilo veliko razburjenja v javnosti, od špekulacij okoli njegovega imena in spola, preden se je rodil, pa do njegovih prvih fotografij. On je rojena zvezda, hkrati pa je prvi, ki je Willa in Kate popeljal v svet starševstva. Njun prvi dojenček je danes star sedem let! Upamo, da bo preživel fantastičen dan!«

Morda vas zanima še, kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Špela Grošelj: 'Ljubim te'
Svet slavnih
Špela Grošelj: 'Ljubim te'
naslednji članek
Horoskop: Nehajte se poniževati!
Horoskop
Horoskop: Nehajte se poniževati!
#obraziavenija
obraziavenija