Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Krešo' o očitkih in o tem, da družine ne vidi tudi po 9 mesecev

23. 7. 2020; 11.00
Avtor: K.M.
Momčilo Otašević, šverc komerc, na granici

Šverc komerc foto: Promocijski material

Črnogorski gledališki in televizijski igralec je prepoznavnost v državah nekdanje skupne države doživel predvsem z vlogami v televizijskih serijah, zaradi česar je deležen tudi obsodb drugih igralcev in kolegov s fakultete.

Igralec Momčilo Otašević, ki trenutno navdušuje v vlogi Kreša v seriji Šverc komerc (Na granici) se je slovenskim gledalcem že predstavil v serijah, kot so Budva na morski peni, Zora v Dubrovniku in Kar bo, pa bo. Ravno te 'telenovele' so igralcu tudi prinesle mednarodno prepoznavnost na področju nekdanje Jugoslavije, kar mu številni igralci očitajo, saj bi si po njihovem mnenju prepoznavnost igralci morali prislužiti na odru ali s filmskimi vlogami. Kaj o tem pravi 30-letni igralec, ki bo decembra že drugič postal očka? 

"Za prepoznavnost igralca je najbolj pomembna televizija, v osnovi gre v kinodvorane malo število ljudi," je za srbski Kurir poudaril igralec in se dotaknil tudi očitkov. "Za igro, tudi pri telenovelah, velja da ni niti lahko in da tega ne zmore vsak. V takšnih serijah do izraza pridejo tvoje napaka, a jaz obožujem izzive. Ni mi probelm, da devet mesecev vstajam ob šesti uri zjutraj in da ne vidim družine. To je odličen trening za mladega igralca. Za telenovelo rabiš dobro znanje o televiziji in ni lahko snemati po 20 scen na dan. Ti od tega igraš po dvanajst ur na dan in se naučiš 'trpeti'."

prejšnji članek
Posebno sodelovanje Luke Basija obrodilo sadove
Svet slavnih
Posebno sodelovanje Luke Basija obrodilo sadove
naslednji članek
Tako velik je že sin Christine Aquilera
Svet slavnih
Tako velik je že sin Christine Aquilera
#obraziavenija
obraziavenija