Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kanye trdi, da se želi že leto dni ločiti taščo pa kliče Kris Džong-un

22. 7. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
kim kardashian, kanye west

foto: Profimedia

Predsedniški kandidat Združenih držav Amerike in raper Kanye West zadnje dni s svojimi izjavami in zapisi povzroča številne težave klanu Kardashian. Ljudje pa niso prepričani, ali se mu meša ali se je končno odločil upreti slave željni družini.

Kanye je že pred dnevi šokiral, ko je javnosti razkril, da sta se z ženo Kim Kardashian ob prvi nosečnosti pogovarjala, ali bi splavila North in da je po 'sporočilu Boga' on to preprečil. Že takrat je rekel, da ga ne bi motilo, če bi se žena po razkritju želela od njega ločiti. Kasneje je na Twitterju zapisal, da je želela Kim k njemu poslati zdravnika in da se je pred njo in njeno materjo skril v bunkerju. Očitki in bizarnost situacije pa z dneva v dan eskalirajo. 

Westa naj bi zmotilo, da se je Kim pred letom dni v hotelski sobi dobila z raperjem Meekom Milljem in se z njim pogovarjala o policijski reformi, o čemer sta sicer tako Kim kot Meek javno govorila. Kanye zdaj trdi, da je Kim s tem prestopila vse meje in da se želi že od takrat od nje tudi ločiti. Ob tem pa je v zdaj že zbrisanih Twitt zapisih zapisal, da je njegova tašča Kris Džong-un s tem pa jo je primerjal s severnokorejskim diktatorjem Kimom Džong-unom. Še enkrat je izpostavil, da sta želeli Kim in Kris do njega po prvih predsedniških govorih do njega priti z dvema zdravnikoma, a se je on 'pred njima uspešno skril', obtožil pa ju je tudi, da sta del 'belopoltega privilegija'. 

prejšnji članek
Slovenska voditeljica navdušila s fotografijami in zapisom z dopusta
Svet slavnih
Slovenska voditeljica navdušila s fotografijami in zapisom z dopusta
naslednji članek
Kaj povzroča vnetje sečil?
Zdravje
Kaj povzroča vnetje sečil?