pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maja in Alen Kobilica: Kje sta si ustvarila gnezdo?

25. 7. 2020; 10.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
alen in maja

Alen in Maja foto: Instagram

Alen Kobilica in Maja Prašnikar zadnje poletje v dvoje uživata na morju ...

Postavni maneken, ki se zadnja leta ukvarja predvsem s podjetništvom – proizvodnjo organskega sladoleda in zdravo prehrano, si bo letošnje leto gotovo dobro zapomnil, saj ga čakata vsaj dve življenjski prelomnici. Prvi veliki dogodek, ki ga bo proslavil 30. avgusta, je njegov petdeseti rojstni dan. Kljub okrogli obletnici je Alen v zavidljivi formi, saj redno trenira, letošnji cilj pa so bile tudi paraolimpijske igre v Tokiu. Potem ko je pred leti izgubil vid, se je namreč v veliki meri posvečal športu in dosegal zavidljive rezultate.

Maja Prašnikar, Alen Kobilica foto: Instagram

Ob vseh podvigih pa mu zadnje leto ob strani stoji tudi njegova izvoljenka Maja Prašnikar. Da sta par, nista obešala na veliki zvon, a se je novica, da Alen ni več samski, hitro razvedela. Že kmalu pa bosta svojo ljubezen nadgradila, saj je Maja noseča. Peti mesec nosečnosti poteka brez težav, saj parček večji del poletnih dni preživlja ob morju, tako v Sloveniji kot na Hrvaškem. Nosečniškega trebuščka Maja tako ne more več skriti, a se niti ne trudi, saj se naraščaja oba zelo veselita.

Zaljubljeni parček si je skupni dom uredil v prostornem ljubljanskem stanovanju z lepo teraso, kjer je Alen bival že prej. Ali bosta ljubezen nadgradila še s poroko, pa za zdaj ne razkrivata, saj svojo srečo delita le z ožjim krogom prijateljev in sorodnikov.

prejšnji članek
Večna zapeljivka Tina Gorenjak si je izbrala Arneja
Svet slavnih
Večna zapeljivka Tina Gorenjak si je izbrala Arneja
naslednji članek
Rebeka Dremelj praznuje 40. rojstni dan
Svet slavnih
Rebeka Dremelj praznuje 40. rojstni dan