Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ganljivo: Ana Dolinar odstrla pogled v intimo

28. 7. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
dolinar4

Ana Dolinar uživa v materinstvu. foto: Foto: Šimen Zupančič

Sinček Ane Dolinar je minuli dan dopolnil eno leto. Igralka mu je namenila čuteč javni zapis, s katerim je močno ganila sledilce.

Igralka Ana Dolinar Horvat je predana mamica treh otrok, zadnji, Lun, se je družini pridružil pred enim letom, ko ga je povila v zavetju domačega doma. Ni skrivnost, da Ana svojo materinsko vlogo doživlja izjemno globoko, kaj se ji med okušanjem starševstva plete v mislih in srcu, pa je ubesedila v ganljivem zapisu, ki ga je Lunu namenila ob rojstnem dnevu.

Ana v družbi hčerk Ronje in Nane Ame foto: Instagram

»To sva midva. Jaz in ti. Eno leto nazaj. Danes je tvoj rojstni dan. Eno leto! Leto v katerem sem tisočkrat preučevala tvoj obraz, tvoje male prstke, vohala tvojo po mleku dišečo kožo in te posuvala z nešteto poljubi. Leto crkljanja, dojenja, zibanja, nošenja, žgečkanja-zelo malo joka. Največje darilo, ki sem ti ga lahko dala je bil tvoj nežen, miren, mehek prihod na ta svet. In te mehkobe se je nalezlo celotno leto. Kot bi čas stal v tem letu. Nikamor se nama ni mudilo-in še vedno se nama ne. Nikoli ne bi rada pozabila, kako te je bilo nosit v trebuhu. Zdi se kot bi bilo včeraj. In rada bi si točno zapomnila kakšen si zdaj. Vedno umazan od zemlje. Ker tam si najraje, zunaj, skoraj nemogoče te je spravit noter. Imaš železno voljo, kar zame včasih ni najlažje. Vedno nekaj kažeš s prsom. In nekam gor, v nebo. Nihče te ne zna nasmejat tako kot tvoji sestri. Najraje zaspiš v naročju, nikoli v postelji. Šele ko trdno spiš te lahko odložim. In všeč ti je če sem ob tebi, mojo odsotnost v spanju zavohaš. Zato ne grem nikamor, vedno počivava skupaj. Ne maraš igrač iz trgovine, raje imaš posode , pribor in palice. In žoge. Tvojo ljubezen do žog premaga samo še ljubezen do Žaksa in Šoše-naših dveh muck. Nekoč ti bom povedala, da ljubezen ni obojestranska. Obdrži ogenj v sebi in ostani divji. Ostani čisto svoj, ne glede na mnenja drugih. Vedno zaupaj vase, mali moj. Hvala, ker si mi pokazal pot nazaj k SEBI!!! Neskončno tvoja, mami,« je Ana zapisala ob treh fotoutrinkih in z objavo ganila vse tiste, ki ji sledijo na družbenem omrežju.

Vse najboljše, Lun!

prejšnji članek
Iris Mulej takole uživa v svoji sanjski hiši
Življenjski slog
Iris Mulej takole uživa v svoji sanjski hiši
naslednji članek
Horoskop: Naj vam čustva ne zamegljijo razuma
Horoskop
Horoskop: Naj vam čustva ne zamegljijo razuma