Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se še spomnite pevke priljubljene skupine Karma

30. 7. 2020; 05.00
Avtor: CR
Tara

Tara foto: Promocijski material

Se spomnite zapeljive hrvaške pevke, ki je zaslovela kot članica priljubljene hrvaške dance skupine Karma? V koga ali kaj se je zdaj v sekundi zaljubila?

Hrvaška pevka Tara (Majda Šušelj), ki je med drugim študirala v Ljubljani, je s skupino Karma več kot desetletje navduševala hrvaško in slovensko občinstvo, skupini pa je uspel tudi prodor v tujino. Zdaj se pevka na sceno vrača z novo pesmijo, zaradi katere je pozabila na karanteno in težave, ki jih je s sabo prinesel novi koronavirus, ob tem pa je priznala, da se je vanjo v sekundi zaljubila. Gre za pesem z naslovom Više me to ne zanima, pod katero se je podpisal tandem Raay (glasba in produkcija) in Nenad Ninčević, ki je poskrbel za besedilo. 

Tara foto: Promocijski material

»Ko sem slišala to prekrasno pesem, sem se takoj zaljubila, pozabila na izolacijo, virus in vse slabe stvari, ki se dogajajo okrog nas. Rekla sem, da me to več ne zanima, in se takoj naslonila na svojo veliko ljubezen in zdravilo za dušo – glasbo,« je atraktivna pevka, ki je videti neverjetno, razkrila za hrvaške medije in dodala, da je že ob snemanju pesmi dobila idejo za videospot, pod katerega se podpisuje Neo Visuals. Videospot je ekipa posnela v Istri.

prejšnji članek
Anej (BQL) pobegnil v Grčijo
Svet slavnih
Anej (BQL) pobegnil v Grčijo
naslednji članek
Nad ranice z ognjičevim maslom
Zdravje
Nad ranice z ognjičevim maslom