Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priljubljeni smučar se je na skrivaj razveselil dvojčkov

1. 8. 2020; 05.00
Avtor: Zvezde Lady
Ted Ligety re

Ted Ligety foto: Reuters

Smučar Ted Ligety je očka trem sinovom, sam pa pravi, da je njegova žena Mia prava superženska, ki bo imela zelo veliko dela s svojimi moškimi.

Ameriški alpski smučar Ted Ligety, ki je še pred leti kot za stavo zmagoval v veleslalomu, a so poškodbe zaustavile njegov zmagovalni niz, je sicer še zelo aktiven športnik, ki pa je na prvo mesto postavil družino. In prav v teh dneh bo imel Ted še posebno veliko dela z otroki, saj je njegova žena pred dnevi rodila dvojčka. Ted in Mia Pascoe sicer že imata triletnega sina, tako da bo moška druščina v družini zelo prevladala. Petintridesetletni Ted je na svojem profilu na Instagramu objavil fotografijo s povezo čez glavo in pripisal, da svetuje moškim z ženami tik pred rokom poroda, da se ne poškodujejo dva dni pred ženinim odhodom v porodnišnico, saj to na družinskih fotografijah ne deluje najbolje. Družinica Ligety trenutno živi v Utahu, kjer uživajo v čudoviti naravi.

Zanimivo je, da se je pred meseci rojstva dvojčkov razveselil še en ameriški smučar, Bode Miller, s katerim je Ted dolgo krojil smučarsko sceno. 

prejšnji članek
Nina Ivanič o odnosu z možem
Svet slavnih
Nina Ivanič o odnosu z možem
naslednji članek
Trik, ki vas bo rešil, če si boste ključe zaklenili v avto
Zdravje
Trik, ki vas bo rešil, če si boste ključe zaklenili v avto