Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Robert Kranjec z družino na adrenalinski spust po Savinji

7. 8. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
robert kranjec 1

Robert Kranjec z družino. foto: PR

Nekdanji smučarski skakalec raziskuje lepote Slovenije.

Robert Kranjec je v začetku meseca julija prekolesaril pot od Goričkega do Pirana, kasneje pa nadaljeval z raziskovanjem domovine.

»Pred tednom dni smo se vrnili iz Rečice ob Savinji, natančneje Kampa Menina, sledita pa še dva krajša podaljšana vikenda, oba v Goriških brdih. Slovenija ima neverjetno lepo, barvito in čisto naravo, ki jo najraje opazujem, ko se vozim s kolesom ali pa ko z družino obiščem hribe,« je o letošnjem družinskem dopustu povedal Robert Kranjec.

Z družino so se tako že podali na adrenalinski spust po Savinji. »Po Savinji smo se spustili prvič. Špela in Pika sta bili v raftu, sam pa sem se spustil s kanujem. Vsi trije smo zelo uživali. Za Piko je bil to prvi spust in pravi, da bi ga z veseljem ponovila. Glede na to, da že dolgo nisem veslal, sem roke dan po spustu kar precej čutil,« je še povedal Robert Kranjec, katerega najljubši vodni šport je sicer potapljanje. Z veseljem pa bi se lotil prav vsakega vodnega športa.

Prijateljem iz tujine priporoči Sočo, Ljubljano in Planico

Robert Kranjec se sicer v Sloveniji izjemno rad odpravi v Tolmin. Z ženo se vsako leto udeležita glasbenih festivalov, kot so Overjam, Metaldays in Punk Rock Holiday. Tam se družijo tudi s prijatelji, ki v času festivalov pridejo iz Indonezije. »Glede na velikost naše prelepe Slovenije mislim, da lahko ponudi ogromno pustolovščin – tako vodnih kot pohodnih, kulinaričnih ... Prijateljem iz tujine sicer vedno predlagam raftanje po Soči, Ljubljano in Planico,« je še povedal Robert Kranjec, ki si na počitnicah športno opremo najraje izposodi. 

Robert Kranjec, ambasador projekta Aktivni z bolha.com, s katerim bolha.com spodbuja k aktivnemu preživljanju prostega časa in hkrati k uporabi okolju prijazne rabljene športne opreme, se je z družino že januarja odločil, da bodo poleti dopustovali zgolj v Sloveniji, zato za njihov dopust letos ni kriva 'koronakriza'. 

prejšnji članek
Voditelj in tekmovalec MasterChefa presenetil z novo pesmijo
Svet slavnih
Voditelj in tekmovalec MasterChefa presenetil z novo pesmijo
naslednji članek
Borut Pahor: 'Danes je dan za hvalisanje'
Svet slavnih
Borut Pahor: 'Danes je dan za hvalisanje'